2777
2789

زنگ نزن..........بذار نبودتو حس کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا هدایتش کنه خودتو ناراحت نکن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

طبیعیه

شما رو مقصر می دونه ولی باید صبور باشی و مهربون و ازش ب دل نگیری اونم تو دوران بحرانی سختی داره ب سر می بره، میخوام بگم پذیرش این شرایط برای اون از شما سخت تره

اون ذهن بچگونه ای داره و بعدها بزرگتر بشه و فهمیده تر قطعا پشیمون این روزاش میشه

رابطتو قط نکن و صبوری کن تا این روزای سخت بگذره

رو خودت کار کن که ببینه بدون پدرش موفق تری و قطعا میاد پیشت وقتی ببینه تو خوشحال تری و وضع مالی بهتری داری

احتمالا تو خونه خیلی از شما بد میگن تو ذهنش خراب شدی. اگه اینطور باشه بچه خیلی آسیب میبینه با همسر سابق و خانوادش صحبت کن که منفی نگن یا بچه رو پیش یه مشاور کودک ببرن مشکلات روانی براش پیش نیاد 

۹ سالشه

الهییی 

عزیزم حق داری دلت بشکنه🥺

ولی ازش به دل نگیر بچه س ...سختی کشیده...از هر دهنی یه چیزی راجع بهت داره میشنوه ...به بلوغ نزدیکه

باید اغوشت و قلبت همیشه براش باز باشه ...عقب نکش زنگ بزن محبت کن