2777
2789
عنوان

رفتم حموم کلی به خودم رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 24 پست

دیگ حسود بدخواه دشمن نیاز نداری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی انقد دیر به دیر به خودت میرسی که پشماش ریخته؟حالا تو هم انقد سریع ناامید نمیشدی میگفتی چه وضعی ...

نه والا اتفاقا زود به زود ازین کارا میکنم

یهو میبینی دلم میگیره میرم آرایش میکنم لباس خوب میپوشم

چهرمم ساده و گرده، یه آرایش میکنم خیلی تغییر میکنم

چرا دست به خشونت نمی‌زنید والا باید یقشو میگرفتی می‌چسبوندیش سینه دیوار نشونش می‌دادی وضعیت قرمزهخنگ ...

بدتر از اون براش در نظر گرفتم

قسم خوردم بخواد بیاد نزدیکم بدجور بزنم تو پرش

دیگ حسود بدخواه دشمن نیاز نداری

وای دقیقااا

از غروب گفتم میخوام برم حموم یکم به خودم برسم

حالا فک کن با موهای شلخته و صورت بی آرایش و لباسای گشاد، رفتم حموم برگشتم کلی موهامو صاف کردم، آرایش کردم، لباسای خوشگل پوشیدم

بعد اینطوری میگه که یعنی بهم حس ناکافی بودن بده

یعنی بگه اینقد گفتی به خودم برسم آخرش شدی این، اصلا تغییر نکردی 

وای دقیقااااز غروب گفتم میخوام برم حموم یکم به خودم برسمحالا فک کن با موهای شلخته و صورت بی آرایش و ...

خودت باش برا خودت زندگی کن بیخیال حرف نظر خواست انتظار توقع دیدگاه بقیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نه بابا یجوری گف ینی اصلا مهم نیستی و یه وضع بدی شدی

ببخشید پس بی شعوره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌