2777
2789
عنوان

سرطان سینه

239 بازدید | 15 پست

خانوما من دارم با سرطان سینه دست و پنجه نرم میکنم .از همگی التماس دعا دارم .دعا کنید برام دیگه این روزا تکرار نشه تو زندگیم و بتونم بمونم و مادری کنم برای بچم 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا شفا بده عزیزم

خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

عزیزم برات ایت الکرسی خوندم ایشالا خیلی زود خوب بشیمیشه جواب منو بدی؟من توده هایپوا اکو و هایپراکو خ ...

لعنت ب هایپو اکو ها .اگر خوشخیم باشه دکتر گفت سرطانی نمیشه .من اون سینمم هایپو اکو داره دکتر گفت خوشخیم سرطانی نمیشه ولی خب سینه هایی ک توده دارن باید چک بشن .ممکنه خدایی نکرده ی دفه توده سرطانی ایجاد بشه .تنت سالم

استارتر عزیز یه نگاه اجمالی ب تاپیک هات انداختم چقدر استرسی بودی چقدر زندگی رو برا خودت سخت گرفتی قبلا بیا همش شد سرطان و بیماری الان اون غصه هایی ک خوردی فایدشون برات جز درد چی بود. یجا نوشتی خدایا دلم میخواد الان بمیرم ولی سرفه بچم خوب بشه..

میدونستی کلمات انرژی دارن؟؟

میدونستی هرچی بگی سرت میاد؟؟

از الان مثبت شو مدام تاپیک بزن بگو خرایا شکرت ک من خوب شدم،

همونجور ک جواب متفی هارو دیدی جواب مثبت هام میبینی 

[QUOTE=402868499]استارتر عزیز یه نگاه اجمالی ب تاپیک هات انداختم چقدر استرسی بودی چقدر زندگی رو برا خودت سخت گرفتی قب ...[/QUOTEدقیقا من میگفتم سرطان بگیرم بچم خوب سه .بچه ک خوب شد فهمیدم سرطان دارم ...