2821
2789
عنوان

سرطان سینه

306 بازدید | 15 پست

خانوما من دارم با سرطان سینه دست و پنجه نرم میکنم .از همگی التماس دعا دارم .دعا کنید برام دیگه این روزا تکرار نشه تو زندگیم و بتونم بمونم و مادری کنم برای بچم 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا شفا بده عزیزم

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

عزیزم برات ایت الکرسی خوندم ایشالا خیلی زود خوب بشی

میشه جواب منو بدی؟

من توده هایپوا اکو و هایپراکو خوش خیم دارم ممکنه سرطانی بشن؟؟؟ اگه اطلاعاتی درباره ش داری...

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

عزیزم برات ایت الکرسی خوندم ایشالا خیلی زود خوب بشیمیشه جواب منو بدی؟من توده هایپوا اکو و هایپراکو خ ...

لعنت ب هایپو اکو ها .اگر خوشخیم باشه دکتر گفت سرطانی نمیشه .من اون سینمم هایپو اکو داره دکتر گفت خوشخیم سرطانی نمیشه ولی خب سینه هایی ک توده دارن باید چک بشن .ممکنه خدایی نکرده ی دفه توده سرطانی ایجاد بشه .تنت سالم

لعنت ب هایپو اکو ها .اگر خوشخیم باشه دکتر گفت سرطانی نمیشه .من اون سینمم هایپو اکو داره دکتر گفت خوش ...

ممنونم جواب دادی عزیزم

انشالله بزودی خوب بشی

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

استارتر عزیز یه نگاه اجمالی ب تاپیک هات انداختم چقدر استرسی بودی چقدر زندگی رو برا خودت سخت گرفتی قبلا بیا همش شد سرطان و بیماری الان اون غصه هایی ک خوردی فایدشون برات جز درد چی بود. یجا نوشتی خدایا دلم میخواد الان بمیرم ولی سرفه بچم خوب بشه..

میدونستی کلمات انرژی دارن؟؟

میدونستی هرچی بگی سرت میاد؟؟

از الان مثبت شو مدام تاپیک بزن بگو خرایا شکرت ک من خوب شدم،

همونجور ک جواب متفی هارو دیدی جواب مثبت هام میبینی 

[QUOTE=402868499]استارتر عزیز یه نگاه اجمالی ب تاپیک هات انداختم چقدر استرسی بودی چقدر زندگی رو برا خودت سخت گرفتی قب ...[/QUOTEدقیقا من میگفتم سرطان بگیرم بچم خوب سه .بچه ک خوب شد فهمیدم سرطان دارم ...