2777
2789
عنوان

ترس از تاریکی

2277 بازدید | 19 پست

خانمهای عزیز من شبا خیلی میترسم دس خودم‌نیس نمیدونم چ کار کنم اگه خونه تاریک باشه اصلا خوابم‌نمیبره شما بگین چ کار کنم 

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

منم اینجوریم

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده اگه شوهرم‌خونه نباشه میرم خونه مادرم وقتی اونجام میگم لطفا ی چراغ روشن بزارید

من شب خابم روشن‌میکنم

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
خوب بايد ريشه اي بر طرف بشه..شايد اين ترس از كودكي باشه.برو روانشناس كه از ريشه درست بشه

اتفاقا ی دو ساله اینجوریم از بچگی ما همیشه تنها بودیم و هیچ‌ترسی نداشتم باید همه چراغها خاموش بودن ک میخوابیدیم

خونه مام شبا یه چراغ روشنه. توالتم که میرم میترسم. از بدبختی شبا یه ساعت یبار باید برم جیش  😥😥😥😥همش حس میکنم گوشه گوشه خونه موجودات ماورایی و اجنه قایم شدن و میخوان بهم حمله کنن   

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

منم شبا میترسم ،خونمون دوبلکسه،چراغ خاموش میشه و چراغ خواب هم روشنه،ولی هر دفعه از خواب بیدار میشم راه پله رو نگاه میکنم احساس میکنم کسی اونجاس

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
منم شبا میترسم ،خونمون دوبلکسه،چراغ خاموش میشه و چراغ خواب هم روشنه،ولی هر دفعه از خواب بیدار میشم ر ...

دقیقا