2821
2789
عنوان

سوتی بنده😭😂❗️❗️

82 بازدید | 3 پست

دو هفته پیش

من دو‌تا کار غیر تکمیل شده داشتم می‌خواستم یک کدومو انجام بدم خیلیم طول کشید گفتم برم‌یه کلاسی بشینم هم یه چیزی بخورم‌هم استراحت کنم خالی باشه راحتم از قضا اونروز درهای دانشکده ها بسته بود به خاطر امتحانات رفتم در دانشکده انسانی دیدم یه عالمه پسر وایسادن  درشم باز بود اما نمیرفتن داخل من با اعتماد به نفس کامل اومدم برم داخل که یهو حراست داد زد خانم کجاااااا اینجا چه کار میکنی منم گفتم دنبال کلاس خالی میگردم بعد پسرازدن زیر خنده گفتن خونه که خالی هست.. ..😐

ولیی کلاس خالی دیگه چیه 🤦🏻‍♀️😂

منم گفتم باشه اگه نیست مرسی و رفتم به سمت افق که محو بشم🤣😭

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینکه چیزی نی

بابام چند روز پیش میخواست برا مامانبزرگم که مهمون از شهرستان داشت خرید کنه و از پشت تلفن مامانبزرگم میگف برام وسیله کیک بخر بابام میخواس بگه کره و شیر اشتباهی حرفای اولشو جابه جا گف شد یه حرف خیلی بی تربیتی

بعد فهمیدم که کلی مهمونا نشسته بودن و گوشی هم رو آیفون بود همه شنیدن کلی ضایع شد😂

سختی کشیدم که سخت ترینم...🖤

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792