هر چیزی که در قدم اول در ظاهر و بعد در رفتار آدم می تونه هم باعث جذب یه قشری بشه و قشر دیگه ی را دفع کنه
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
برای مثال کسی که بالا نظرشو گفت هم اسم مادرم هست . توی این زمونه بیشتر خانوم ها دنبال اسم های جدید هستند که تکراری نباشه . اما اون خانوم اون اسم را گذاشته روی کاربریش یعنی خودشو اسمشو باور داره . پس اینجا از دو وجه برام جالب بود . اول اگر چیزی که هستی و درسته قبول داشته باش و بعد اون آدم یا گروهی را که می خوای جذب می کنی ناخودآگاه . اما یه چیزی های نیاز به تغییر و یا آموزش داره که باید حالا از آدمش بپرسی یا کتاب و اطلاعاتی که می تونه کمک ات کنه را توی زندگیت پیاده کنی تا بهش برسی
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .