2777
2789
عنوان

واقعا کسیو قضاوت کنی به دردش مبتلا میشی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 47 پست

اره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربه داشتین

من تجربه دارم دقیقا پارسال این موقع زن همسایمون باردار شد سومی کلی من سرزنش کردم  میگفتم بچه سوم برا چیش بود تو این اوضاع دقیقا ۵روز قبل اینکع بچش دنیا بیاد آزمایشم مثبت شد الان روزی هزار بار خودمو نفرین میکنم که چرا سرزنش کزدم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر یه حرف کوچیک بی منظوری که به کسی گفتم چنان خدا گذاشت تو کاسم مبهوت موندم.به نظرم جواب میدن

منم تجربه داشتم تو دلم به یکی گفتم وا چرا اینکارو میکنه بعد خودم انجامش دادم 

ولی ظلمای بزرگ چی

چرا هیچوقت جواب کارشو نمیگیره

بیست و چهار ساله تحمل کردم ظلمو هیچی نگفتمالان آبرومم دارن میبرن کی قراره درست شه

عزيزم ابروت دست خداست نه ادما. نگران چي هستي. خدا نميذاره ابروي شخص بيگناه ريخته بشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اره صد درصد وقتي يك نفر رو به اشتباه قضاوت كنيم دنيا تمام تلاشش رو ميكنه تا مارو در شرايط اون قرار ب ...

مامانم همه رو باهام دشمن کرده

همه قصاوتم میکنن

خواهرم چند ساله پای ثابت غیبتا و تهمتاشه

هیچوقتم به حرفم گوش نمیده بهش توضیح بدم 

چرا پس جای من قرار نمیگیره بفهمه 

الانم ک کل فامیل

کارمایی وجود نداره هیچ‌چیز خاصی نیست کلا همه چی بی معنی و پوچه اگه بود ادمی ک حق ما و خورد ۱۵ سال پی ...

منم تجربه دارم

تو دلم به هرکی گفتم وا سرم اومد

ولی هرکی بهم ظلم کرد راست راست داره میچرخه

من تجربه دارم دقیقا پارسال این موقع زن همسایمون باردار شد سومی کلی من سرزنش کردم میگفتم بچه سوم برا ...

انشالله بچتون قدمش انقدر پربرکت یاشه حستون عوض شه

میدونم خودتون بهتر میدونین ولی نگم میمونه ب دلم 

توروخدا نفهمه ناخواسته بوده دلش میشکنه