2777
2789
عنوان

خواهرم میگه هیچ وقت بچه دار نشو

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 73 پست
والا اینا میگفتن خارج زایمان طبیعی اجباریه

ببین اجباری اجباری نیست

اونجا همه انتخابشون طبیعیه

اصلا سزارین کمتر پیش میاد برن بکنن

فیزیولوژیک بدن هم هست دیگ

ولی خب

ایرانیایی ک خارجن

میگن این بحثو با پزشک دارن ک میگن ما طبیعی نمیتونیم حتما سزارین باشه

سخت هست ولی پزشک میپذیره

ولی نه اینکه بگه فلان قدر دلار بده تا سزارینت کنم😐😐😐😐😐

پزشک برا خود مریض و با اطلاع از عوارض میگه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

زایمان اگر فیزیولوژیک باشه و بعضی از این کادر درمان خدانشناس گند نزنن، از خیلی از بیماریها جلوگیری م ...

این حرفی که تو داری میگی از ۱۰ تا زایمان ۲ تاش اینطوریه

اینو دکتر هلاکویی میگفت راست هم میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه پزشکای خوب و درجه یک زنان، اغلب توی پایتخت متمرکز شدن

همینا فک کردی مفتی کار میکنن خواهر؟

تماما بیمارستانای خصوصی هستن

سمت دولتی نمیرن

اونایی ک دولتی هستن

زیر میزی خفن ازت میخوان

خلاصه من زیاد با پزشک زنان برخورد داشتم

۹۰ درصد برده و بنده پولن

جآری من بیمارستان خصوصی زایمان کرد مجبورش کردن طبیعی زایمان کنه به زور بچه کشیدن بیرون کتفش،در رفت

خاک بر سر بیمارستان و پزشکش 🤦🏼‍♀️

این حرفی که تو داری میگی از ۱۰ تا زایمان ۲ تاش اینطوریهاینو دکتر هلاکویی میگفت راست هم میگه

نه اینجور نیست.

برو مطب متخصص زنان که کارش درمان فیبروم و اندومتریوز و سرطانه. بشین جلوش بپرس اغلب بیمارهای شما اونها هستن که زیاد زایمان کردن یا بارداری و زایمان رو تجربه نکردن! یا فاصله انداختن...امار صحیح رو باید از اهلش بپرسی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
همینا فک کردی مفتی کار میکنن خواهر؟تماما بیمارستانای خصوصی هستنسمت دولتی نمیرناونایی ک دولتی هستنزیر ...

بله متاسفانه درست میگید....اگر پول یا بیمه قوی نداشته باشی، فقط باید شانس بیاری توی دولتی اون متخصص زنان که سطحش خیلی بالاست بیاد سر بزنه....

ما خانواده مرفهی نیستیم ولی برای زایمانهام شوهرم تمام و کمال تلاش کرد و منو برد خصوصی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
والا من میشناسیمطرف ۷۵ سالشه زایمان نکرده همه بدنش سالمه

خب منم ۷۰ ساله میشناسم زایمان نکرد، هزار جور درد و نرض داره الانم فلج شده

بله متاسفانه درست میگید....اگر پول یا بیمه قوی نداشته باشی، فقط باید شانس بیاری توی دولتی اون متخصص ...

نمیدونم چند تا بچه داری نفسم

خدا نگهشون داره

بحث جون ۲ نفره

واقعا هم نمیشه خساست به خرج داد

یعنی تا میتونی از ترس مجبوری خرج کنی

خداروشکر ک هم خودت هم همسرت فهمیده هستید

قدیما اینطوری نبود وضع پزشکی و بیمارستانا

دکترا ادا اصول نداشتن والا !!

نمیدونم چند تا بچه داری نفسمخدا نگهشون دارهبحث جون ۲ نفرهواقعا هم نمیشه خساست به خرج دادیعنی تا میتو ...

۴تا بچه دارم

سه بار توی خصوصی خوب تهران زایمان کردم. بار چهارم بچه عجله داشت، دولتی قم مجبور شدم برم. از ان آی سی یو راضی بودم. امان از متخصصین زنانش...

متخصصین خوب نون حلال خور توی خصوصیها هستن. مگر اساتید هیئت علمی که مستقیم توی همون بیمارستان دولتی تحت نظرشون باشی و موقع زایمان شیفتشون باشه

۴تا بچه دارمسه بار توی خصوصی خوب تهران زایمان کردم. بار چهارم بچه عجله داشت، دولتی قم مجبور شدم برم. ...

الهی بگردمت قشنگ

خدا برات حفظشون کنه😍😍😍🩵🩵🩵

الان خوندم حرفتو

بارون شدید گرفت

به برکت همین بارون برات نگه داره موفقیتشونو ببینی و سربلندیشونو

الهی بگردمت قشنگخدا برات حفظشون کنه😍😍😍🩵🩵🩵الان خوندم حرفتوبارون شدید گرفتبه برکت همین بارون برا ...

ممنونم از دعای قشنگتون

ان شاالله خودتون و عزیزانتون در پناه خدا سلامت باشید

سلام.بچه کلن سختی داره اما قرار نیست براهمه یک مدل باشه ک ...

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤