2777
2789
عنوان

خواهرم میگه هیچ وقت بچه دار نشو

1054 بازدید | 73 پست

خواهرم زمانی که زایمان کرد سر بچه در کانال زایمان گیر کرده اکسیژن به مغز بچه نرسیدا از اون موقعی که به دنیا اومده بچه بیمارستان بستری هست و دارو ضد تشنج میخوره

و مشکلات دیگه در اینده که واسه بچه قراره پیش

بیاد

همیشه بهم میگه هیچ وقت بجه دار نشو از وقتی که بچه میاد مشکلاتشو باخودش میاره

بگو سزارین میکنم نگران نباش خواهرتم اگر بنیه اشو نداشت کاش سزارین میکرد

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزارین کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه ک قطعا مشکلاتش رو با خودش میاره

ولی گلم

این سهل انگاری شدید پزشک زنان خواهرت بوده

و بیمارستان

و قول میدم بیمارستان خوبی هم نبوده و یا دولتی بوده ک تا پول نگیره پزشک سزارین نمیبره

پزشک خوب

خرج خوب

دکتر خوب

زایمانت قطعا خوب پیش میره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببینید نمیشع برا همه این تصمیم رو گرفت 

بعد شما با همسرتان باید درمورد بچه به تفاهم برسید نه خواهرتون 

بچه باید داشت حالا یکی یا دوتا 

این نظر شخصی هست 

هرکسی باید با همسرش در این مورد تصمیم بگیره 

الان شما بچه دار نشی سنت بره بالا 

ممکنه همسرتون ان موقعه بچه بخاد ؟