از لحاظ علمی ثابت شده یه قسمت مغز هست که اطلاعات ذخیره میکنه و شبیه همون همیشه نشونت میده..
مثلا وقتی پراید سفید فکر کنی تو ذهنت هرجا بری چشمت میوفته چون ذهنت میگرده پیداش میکنه
پس اگر اطلاعات مثبت راجب خودتون ذخیره کنید ذهن همونا رو بهتون نشون میده
خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمیتونی کسی رو تغییر بدی، فقط میتونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین میکنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدمهایی که بهت آسیب میزنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگیات دور کنه.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.