خورشییی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 743 عنوان کسی بوده ورشکست شده باشه شوهرش 84 بازدید | 8 پست چیکار کردین در چه حالین ؟چقد طول کشید برگردین به روال عادی الان اوضاع تون چطوره میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱 1404/09/10 | 18:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 اره چندینننن بار پدرم ورشکست شد و با کمک خدا و مامانم از اول ساختالبته سال ۹۲ به قبلالان یخورده سخته کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 4521 پدرم ورشکست کردش فک نیمکنم شبیه اول بشه که تازه هنوزم اکی اکی نشده ولی خب ازاون مرحله هایه خیلی سخت ردشدن وتقریبا روحالت سکون هستن.پدرمن خیلی ازدست دادش خیلی
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1339 بابام اوضاع جالبی نیست خیلی باید پوست کلفت باشیدالبته از پدر من کلاه برداری شده این جهان کوه است و فعل ما ندا،سوی ما آید نداها را صدا
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 4521 بابام اوضاع جالبی نیست خیلی باید پوست کلفت باشیدالبته از پدر من کلاه برداری شده پدرمنم کلاه برداری شدش خودشم کمی اهمال کاری کردش
خورشییی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 743 اره چندینننن بار پدرم ورشکست شد و با کمک خدا و مامانم از اول ساختالبته سال ۹۲ به قبلالان یخورده سخته الان اوضاع مالی تون خوب شده؟ میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 الان اوضاع مالی تون خوب شده؟ اره کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خورشییی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 743 بابام اوضاع جالبی نیست خیلی باید پوست کلفت باشیدالبته از پدر من کلاه برداری شده خیلی سخته واقعا پا دوسه سالی هس که اینطوری شدیم همش با خودم میگم کی میگذره این شرایط میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱
خورشییی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 743 اره خداروشکر کاش برا ماهم زودتر بگذره خسته شدم از استرس و فشار بدهی ها میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱