2777
2789
عنوان

بچه معلول

125 بازدید | 11 پست

چجوری میشه تحویل داد به بهزیستی بدون اینکه ازمون پول بگیرن؟گفتن جا نداریم و چون بزرگ هستن از بچگی تحویل ندادیم گفت باید تحت پوشش بشن اول و بعدش اگه میخواید ماهانه ۹تومن بدید برای هر کدوم الان اینقدر ندارم بدم من براشون 

دختر۲۱ پسر ۱۲ فلج کامل 

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته 

ولی از درک خیلیها خارجه 

میان راحت قضاوت میکنن 

من بچه بیش فعال هم دیدم چجوری تا روح و جسم و جون مادرشو نابود کرد چ برسه ب معلول ک سختیش بیشتره

بعد یه سری ها از دور میشینن آدم قضاوت میکنن

بالاخره توخونه هم کمترهزینه ندارن عزیزم .کاش بتونی نگهشون داری اگردرک دارن ازاطرافشون

نامه مشکلی باهاشون نداریم ولی بخاطر طلاق مادرم دچار مشکل هستیم دو طرف بچه هارو نمیخوان و اگه مادرم باید نگه داره باید بمونه پیش پدرم که وحشیه همرو زجر میده 

بالاخره توخونه هم کمترهزینه ندارن عزیزم .کاش بتونی نگهشون داری اگردرک دارن ازاطرافشون

نامه مشکلی باهاشون نداریم ولی بخاطر طلاق مادرم دچار مشکل هستیم دو طرف بچه هارو نمیخوان و اگه مادرم باید نگه داره باید بمونه پیش پدرم که وحشیه همرو زجر میده 

خیلی سخته ولی از درک خیلیها خارجه میان راحت قضاوت میکنن من بچه بیش فعال هم دیدم چجوری تا روح و جسم و ...

نه بابا اره اینا کلا فلج کامل بعد مادرم حتی دستاش از شستن زخمه همش و عفونی و همش ۲۴ساعتی بیداره و نصف روز یهو نشسته خوابش میبره از بلند کردنشون هم بی اختیاری ادرار گرفته کاری به اینا هم ندارم میگیم اشکال نداره ولی میخواد طلاق بگیره نمیدونه چیکارکنه باید برم بهزیستی که طلاق بگیره وگرنه بابام دیوونست میکشتشون اگه پیشش ولشون کنه 

اگه هم خدا شاهده یه اتاق ۱۲متری با حموم و دستشویی هم داشتیم براشون باز میبردیمشون اونجا و خرجشونو من میدادم ولی میخوایم تو خونه مادربزرگم بشینیم بخاطر همین نمیتونیم 

نه بابا اره اینا کلا فلج کامل بعد مادرم حتی دستاش از شستن زخمه همش و عفونی و همش ۲۴ساعتی بیداره و نص ...

خیلی خیلی شرایط سختیه بیچاره اون مادری ک نه جوونی کرده نه زندگی 

خدا نظری بهش بندازه انشالله ب حق امام حسین

خیلی خیلی شرایط سختیه بیچاره اون مادری ک نه جوونی کرده نه زندگی خدا نظری بهش بندازه انشالله ب حق اما ...

انشالله