2777
2789
عنوان

دلم برای خواهرم میسوزه

702 بازدید | 39 پست

40 سالشه ومجرد. پدرومادرمون فوت شدن. خواهرم میکروب معده گرفته وزنش خیلی کم شده،  قبلا خیلی خوشگل بود لاقل 7.8 سال کمترنشون میداد. خیلی ساکت ومظلومم هست بیرون نمیره. چکارکنم براش. ازکجا براش شوهر پیداکنم.افسرده و استرسی هم هست. من خودم درگیر زندگی وبچه هامم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خوشگل بود خواستگار نداشت؟

چرا داشت. ب این نمیخوردن. خیلی اجتماعی نیس متلاخاشگستگارمیادبابچه. اینم میگه من خودم میشناسم کنار نمیام بابچه های کسی. 

عزیزم من🥲بشین باهاش حرف بزن می‌دونی الان یه زمونه ای شده که اگه تو اجتماع باشی شانس ازدواج موفق بیش ...

تاحالا هرچی بهش گفتم گوش نکرده حقوق چندرغاز بابامومیگیره. هیچی نمیخره بخوره. من میرم خونش بمن میگه برو چیزی بگیر. منم دیگه خسته شدم انقد تنبله. ولش کردم تاخودشو اصلاح کنه

خواهرتون باید به خودش برسه بره بیرون زندگیشو داشته باشه تو خونه موندن ک کاری رو پیش نمیبره

انقد گفتم زبونم مودراورده. میگه توبرام پیداکن. تازه الان یادش افتاده تنهاس. قبلا هرچی میگفتم میگفت شوهرنمیکنم ازازدواج میترسید

دیگه با این سن مرد خوب براش پیدا نمیشه یا مطلقه ان یا بچه دارن فلان

چه تفکری

دوستم با ۴۱ سال سن با دندونپزشک ازدواج کرد

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن