2777
2789

اگر دوست دارید بگید همسرتون یا خودتون که این درآمد رو دارین چیکار میکنید آخه کارمندا هم  تعداد. کمی شون همچین درآمدایی دارن واقعا ولی ماشاالله خیلیا تو کار آزاد خیلی دارن دارند بدست میارن 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بابای من 

اخه خرجمونم زیاده 

البته الان ۵۰ درامد حساب نمیشه یه سوپری ساده چندین میلیون میشه حالا ما شهرستانیم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار آزاد واقعا خوبه یه حرفه بلد باش من شوهرم خداروشکر اگه یه کار بگیره زیر ۴۰ دستمزد گیرش نمیاد ولی خب کم و زیاد داره یهو میبینی دو سه ماه هیچ خبری نیست میبینی یکماه دوسه تا داره درسته گرونی بیداد میکنه ولی واسه اونایی هم ک زرنگ بودن بد نیست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

پسر عمه بابام پزشکه آزمایشگاه داره

میلیاردی درامد داره

وقتی مراقب حرفات نباشی..یکی تا صبح نمی خوابه...یکی دلش میشکنه...یکی اعتمادشو از دست میده... و یکی شاید هرگز مثل قبل نشه..:)) یه روز صبح تو پا میشی ولی من نه...اون روز تو جای من بخند..