2777
2789
عنوان

حالم🫠❤️‍🩹

51 بازدید | 5 پست

نظر روحی واقعا حالم بده اینطوریه ک به ظاهر میخندم ولی از درون واقعا عربده میزنم منتظر یه نشونم ک بزنم زیر گریه و وقتایی ک تنهام همش تو خودمم و گریه میکنم 

اینقد دلم میخواد حرفامو به کسایی ک دوستشون دارم بزنم یا یه نفر ک به حرفام گوش بده اما این غرور لعنتی نمیزاره 

یعنی به حدی رسیدم ک دلم میخواد بر هرکسی رسیدم بگم تروخدا بغلم کن....:)) 

خیلی خیلی خستم خیلیییی:))) 

امروز ک سرکلاس نشسته بود یه لحظه حواسم پرت شد و رفتم تو دنیای خودم بزور جلو خودمو گرفتم ک اشکام نریزن....

تازه فردا هم امتحان مستمر داریم با این اوضاع نمیتونم کاری کنم....

کاش شماها منو بفهمید:)❤️‍🩹

بنظرتون چیکار کنم

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

عزیز دلم

بیا بغلم🫂😢 

غصه نخور همه چی به زودی درست میشه

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بغلم منم دارم گریه میکنم😭😭

خدااا🫠❤️‍🩹

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍