2777
2789

یکیو میشناختن یکی از نزدیکام

عاشق یک دختر شده بودازدواج نکرد باهاش و بهش نداده بودنش هیچجوره

دیوونه میشه و دوره گرد

و آخر ماشین بهش میزنه و میمیره(:

عاشق ترین ها همون هایی هستند که به طرف نرسیدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر خواهرم با وجود تاهل میخواست خودشو بندازه زیر ماشین تا زنش راضی بشه خواهرم و بگیره که اخرم راضی ...

بیشتر یه خیانتکار کار بلد بوده تا یه عاشق بد مست

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

یه پیرمردی بود دکه داشت کنار امام زاده گل و اینجور وسایل میفروخت 

خیلی ادم محترم و شیک و خوش استایلی بود 

مجرد بود 

بعد ها شنیدم دختری رو دوس داشته ولی بزور دادنش به یه ادم دیگه 

این بنده خداهم ب امید روزی ک شوهرش بمیره این بره دختره رو بگیره زندگی‌میکنه🫠

پدربزرگم 

مجرد بود با خانوم مطلقه با دو تا بچه ازدواج کرد 

اووووووه از ۷۰ ۷۵ سال پیش میگم 

دیگه ببینین چقدر تابو بوده اونزمان 

خونه پ کل داراییشو بخشید بهش بچه هاشو بزرگ کرد سر و سامون داد تا اخر عمرم عاشق مادربزرگم بود 

الزایمر داشت 

مادربزرگم که گاهی بستری میشد این بنده خدا نصفه شب پا نیشد میدید زنش نیست قیامت میکرد که ای نکنه مرده به من نمیگین منو ببرین ببینمش هر ساعتی بود میرسوندنش بیمارستان زنشو یه نظر ببینه اروم شه 

جالبه عشقشم یه طرفه بود و موند 

مادربزرگم حتی تشییع جنازش نیومد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شوهر خواهرم با وجود تاهل میخواست خودشو بندازه زیر ماشین تا زنش راضی بشه خواهرم و بگیره که اخرم راضی ...

خواهرت راضی شد هوو بشه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من خودمو عاشق ترین می‌دونم میدونید چرا ؟

چون با وجود خیانت هم هنوز دلم براش میره 

عشق یه مریضیه 

فکرشو بکن طرف برینه بهت تخریب شخصیتت کنه بهت خیانت کنه بگه اونو دوس داشتم بگه اون خوب بوده تو خاک زیر پاتم نمیشدی 

بگه نمیخوامت برو از زندگیم 

اما تو بازم نگاش کنی دلت بلرزه