2777
2789
عنوان

بانک رفتن

173 بازدید | 20 پست

یکبار با شوهرم رفتیم بانک شوهرم دست چک بگیر یک زن التماس میکرد اویزون شوهرم شده بود نخ میداد  وشوهرم حتی نگاشم نکرد ولی صراش میومد از اونموقع شوهرمیخواد بره بانک منم میام میگه نه تو بیایی چکار مگه من بچه هستم 

زنه شمارو دید و آویزون شوهرت شد؟😶

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بخدا همش چرت و پرت میگفت

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

چی شد

هیچی

چه ادمایی پیدا میشن

مطمعنی ؟والا بانک یه جایی هست که هر کی می‌ره کاراشو انجام میده و میاد جای آویزون شدن که نیست 😁بعدم ...

والا یک زن از این سطح پایینا بود پشتمون بهش بود داشت چرت وپرت میگفت

شما کجا بودی که ندیدیش که صداش میومد؟

کاش یه روز من شوهر این نی می سایتی ها رو ببینم که چه تحفه ای هستن همه عالم میخوان با این ها باشن 😐🤨

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.