گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 عنوان پیرو تاپیک پربازدید ازدواج شوهر سابق💔 285 بازدید | 37 پست واقعا سخته هامن به رابطه جدی رو تموم کردم درحدی که انگار زنو شوهر بودیمطرف الان رفته رل زدهروزو شبم سیاهههرکی میشنوه شاخ درمیارهواقعاااااا سخته چه برسه شوهر شوهر ادم باشه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون 1404/09/10 | 18:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 هر لحظه چکشون میکنم هر لحظه میگم اون سرتره؟اون بهتره دختره چطوره خدایااون قشنگتره؟این فکرا ادمو روانی میکنن کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
uftfff عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3259 منم نامزد سابقم یک ماهه نامزد کرده با دو تابچه نتونستم هضم کنم واقعا واقعا سخته
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 فقط میخوام اروم شم:)۴ ماه گذشت و من همچنان دارم خاکستر میشمپس کی قراره کنار بیام خوب شم اروم شم خدایا کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عقابه_سینگل عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 7060 هر لحظه چکشون میکنم هر لحظه میگم اون سرتره؟اون بهتره دختره چطوره خدایااون قشنگتره؟این فکرا ادمو روان ... وای انقدر به خودت ظلم نکن بدترین حسه..پیجشو انفالو کن هی چک نکن
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 منم نامزد سابقم یک ماهه نامزد کرده با دو تابچه نتونستم هضم کنم واقعا واقعا سخته انگار قلبمون مچاله شده 💔🥲۴ ماه از تموم شدن رابطه میگذره یه ماهه رل زدهمن هی میخوام فکر نکنم نمیشه کم کم روانی میشم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2948 تو تموم نکردی ولی اون تموم کرده سعی کن با چیزای دیگه خودت سرگرم کنی اونو از هرجایی پاک کنی اولش سخته کم کم عادت می کنی رو یکار واسه خودت پیدا کن
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 خوب انگار خودش با رفتاراش باعث شده اگه میدونست قراره چیا بشه که انجام نمیداد هیچ کس دوس نداره بدبخت شهولی من چون صدمو گذاشتم اینطور شد:) کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 وای انقدر به خودت ظلم نکن بدترین حسه..پیجشو انفالو کن هی چک نکن میرم بغل بابام از یه پسر قرومساق زار میزنم اگه بگم چندین سطل گریه کردم باورت نمیشهاون میره دیت من میرم زیر سرم اکسیژن وووو کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 تو تموم نکردی ولی اون تموم کرده سعی کن با چیزای دیگه خودت سرگرم کنی اونو از هرجایی پاک کنی اولش سخته ... تموم کننده من بودم بلاکش کردم و یهو رفتم چون مقصر بود شدیدددد شدیدددمن صدمو گذاشتم اینطور شد:)هر روزم با عذاب میگذره کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2948 تموم کننده من بودم بلاکش کردم و یهو رفتم چون مقصر بود شدیدددد شدیدددمن صدمو گذاشتم اینطور شد:)هر روز ... اگر تموم کرده بودی ذره ای رفتار و کاراش برات مهم نبود تو هنوز بهش وابسته ای
uftfff عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3259 انگار قلبمون مچاله شده 💔🥲۴ ماه از تموم شدن رابطه میگذره یه ماهه رل زدهمن هی میخوام فکر نکنم نمیشه ... پیجشو چک میکنی ؟
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 اگر تموم کرده بودی ذره ای رفتار و کاراش برات مهم نبود تو هنوز بهش وابسته ای وابسته ام اره چون عین زنو شوهر بودیمهمه جا میرفتیم همههههه جا کل شهر میدونستن:)میشه درمورد چیزی نظرتو بپرسم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 پیجشو چک میکنی ؟ پیجشو تلشومیشه یه سوال بپرسم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون