2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم دکترتون رو چطور انتخاب کردید. گپی نمیشناسید تجربیات و معرفی دکتر و هزینه ها و... رو بزارن؟

دکتر من فوق تخصص بیمارستان ۱۵ خرداد که مخصوص جراحی پلاستیکه اینستا و اینا نداره ولی خب روزی چندتا عمل انجام میده و بالا سر امله واسه همین من اعتماد کردن بهش پروتز و با توجه به استایل بدنت میزاره واسه من روس عضله گذاشت ۳۳۵ سی سی موتیوا خداییش خیلی قشنگه نقاهتمکه هیچی نداشتم منچون ابدو امکردم اسیر ابدوعم

عزیزم دکترتون رو چطور انتخاب کردید. گپی نمیشناسید تجربیات و معرفی دکتر و هزینه ها و... رو بزارن؟

ولی قیمتش به نصبت بالاست ۸۰ میگیره فقط دست مزد پول بیمارستان و پروتز که مشخصه همه جا یکیه

دکتر من فوق تخصص بیمارستان ۱۵ خرداد که مخصوص جراحی پلاستیکه اینستا و اینا نداره ولی خب روزی چندتا عم ...

یه گپ داشتم قبلا نتایج و تجربیاتشون رو میزاشتن و سر اون خیلی حساس شدم سر انتخاب دکتر اصلا نمیتونم اعتماد کنم. الان شما ابدو کردی؟یا میخوایی بکنی.

من دنبال دکتر خوب برای پروتز و لیفت

و ابدو هستم و خیلیم میترسم پیش دکتر بدی برم.

الان از شما ۸۰ فقط دستمزد گرفت با خود پروتز اینا چقدر شد؟

یه گپ داشتم قبلا نتایج و تجربیاتشون رو میزاشتن و سر اون خیلی حساس شدم سر انتخاب دکتر اصلا نمیتونم اع ...

کاشکی منم گپ عمل ابدو و پروتز داشتم خیلی دلم میخواد با ادامای تو شرایط خودم تبادل نظر کنم

من ابدو و ساکشن هم کردم

پروتز ۸۰ دستمزد ۵۸ پروتز ۳۳۵ سیسی موتیوا ۳۰ بیمارستان باهم ۱۶۸ پروتز

۱۵۰ ساکشن و ابدو

گن و دارو تم بعد عمل پولش جدا