2777
2789
عنوان

ینی دوسم نداره😭😭😭💔

195 بازدید | 24 پست

خیلی ازش بی توجهی دیدم

بیشتر من توجه میکنم و اون...

ی بار خودش دراورد گفت که جبران میکنم این همه سردیمو تقریبا یک هفته پیش..

من pms ام و دیشب بهش گفتم و یکم قربون صدقم رفت ولی صبح که بیدار شد همه چی تغییر کرد

اصلا مثل شب نبود واقعا نمیدونه بهش نیاز دارم؟ب توجهش؟

الانم داشتیم صحبت میکردیم دیدم سرده گفتم مرسی که اینقدر گرم و خوب حرف میزنی باهام گفت خب چی بگم گفتم هیچی راحت باش و دیگه جوابمم نداد از اون موقع سه بار انلاین شده

واقعا عصبیم دلم میخواد پیام بدم بهش

لطفا نپرسید که نامزده ، شوهره یا...

فقط راهنمایی لطفااا

کاربری متعلق به ساحل و پناه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه که نده میدونی پررو میشن البته ذات مرداس متاسفانه همون بهتربه حال خودش ول کنی برمیگرده

نه مبخوام حرفامو بزنم بهش🙂💔و بگم نمیتونم ادامه بدم

چرا همش دنبال اینی باهات گرم حرف بزنع.ولش کن روی اصلیش و بهت نشون بده فرار نکن.الان همش بگی اونم نقش بازی میکنه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

ببین من دو ماهه عقدم خونه پدر شوهرم هستم جا کفشیشون کوچیکه مادرشوهرم کفشای منو میزاره زیر یا کنار جا کفشی شوهرم که دید مال خودشو گذاشت بیرون مال منو هر وقت باهم میایم میزاره داخل هرچند من همونجایی مادرشوهرم اول بار گفته میزارم.

میخوام بهت بگم ما زنا رو همین توجه های کوچیک زنده نگه میداره حداقل من که اینجورم اگه دوست پسرته رهاش کن محبت گدایی نکن 

من تو اون تامیکت یه جمله نوشتم توجه نکردی امیدوارم این همه تایپ کردن تاثیری داشته باشه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چرا همش دنبال اینی باهات گرم حرف بزنع.ولش کن روی اصلیش و بهت نشون بده فرار نکن.الان همش بگی اونم نقش ...

مبخوام بگم تموم

نمیتونم ادامه بدم