2777
2789

من چون میدونستم رو پا خودشه و مستقله واسه طلا خیلی ایراد نگرفتم چون خیلی نداشت واسه مراسم ایراد نگرفتم میخوایم بریم ماه عسل اما واسه عقدمون یکی دوهفتع دیگس میخوام لباس عروس بپوشم چون مراسم دیگه ای ندارم من و بعدش میخوایم بریم آتلیه عکس بندازیم ، بعد لباس عروسم اینجا کرایه ش از ۳ تومن شروع میشه تا ۱۰ تومن دیگ بستگی ب سایز و خوده لباس داره ، آرایش ام یه ارایش خوب و شیک دیگ کمتر از ۶ یا ۸ تومن نیی تازه یه ارایش ساده ی عقد وگرنه یه ارایشگر میگف چون لباست عروسه میکاپت۱۲تومن بیشترم میشه ، منم ب نامزدم امروز گفتم میگف نه گرونه چخبره دیگ اخرش گفتم ببین من برا همه چی با تو راه اومدم از لحاظ طلا و مراسمو اینا ایرادی گرفتم؟؟ الان واسه یه ارایش و لباس ام دیگ داری سواستفاده میکنی؟ دیگه هیچی نگف گف هرطوری خودت میخوای ولی واقعا ببینید پرروییه دیگه من هیچی نمیگم اونا بخوان سو استفاده کنن مث پیرزنا برم سر خونه زندگیم بالاخره منم هزارتا ارزو دارم ذوق دارم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی داری مدارا می کنی😑 ول کن عزیز خودت مهمی پس فردا پشیمونت می کنه با خودت می گی کاش انقدر باهاش راه نیومده بودم که الان برگرده اینطوری کنه

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

دیگه مختصر و مفید با کمترین هزینه بهش بله میدی چی از این بهتر !!!!!

درسته نباید انتظار عروسی آنچنانی داشته باشبد با این شرایط اقتصادی ولی دیگه اینهمه متوقع بودنم خوب نیست 

طلا نگرفتی مراسمم هم نمیگیره 

خونه داره؟

۹۰ در صد چند سال دیگه این فداکاریات رو یادش نمیادتو میمونی و حسرت عروسی و....

دیگ توقع داشت ارایش و لباسمم با زیر۱۰ تومن همش را بندازم 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

دیگ توقع داشت ارایش و لباسمم با زیر۱۰ تومن همش را بندازم

یه چی بگم ناراحت نشو فک کن خواهرتم میگم

برای خودت ارزش قائل شو 

نذار آسون بدستت بیاره

خیلی فداکاریایی ک می کنیم بهمون آسیب میزنه

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️

دیگه مختصر و مفید با کمترین هزینه بهش بله میدی چی از این بهتر !!!!!درسته نباید انتظار عروسی آنچنانی ...

طلا گرفتم ولی زیاد نه. ، ۴ تا النگو و یه سرویس طلاسفید

خونه هم میخوایم بگیریم

واسه لباس و ارایش گفتم دیگ سو استفاده نکن درسته ملاحظتو کردم ولی دیگ تو هوا ورت نداره

یه چی بگم ناراحت نشو فک کن خواهرتم میگمبرای خودت ارزش قائل شو نذار آسون بدستت بیارهخیلی فداکاریایی ک ...

البته چون کسی کمکش نمیکنه پولاشو برا نامزدی اینا خرج کرد قبلشم طلا پس انداز کرده بود خونه بگیریم برا عروسی 

الانم ارایشگره داره جمع میکنه مراسم عقدو بگیریم اما دیگه نه اینکه از الان عقده همه چی تو دلم بره

اگه میدونی پولداره ولی خرج نمیکنه جوابشو خوب دادی

والا نه پولدار نیس

خونه رو بگیرید ارزش داره مراسم عروسی نمیگیری ولی لباس عروس و آتلیه رو حتما برو

اره برا عقدم دیگ لباس عروس میپوشم اتلیه م میرم اما هزینه ارایش زیر لباس عروس کمتر ۸تومن نی بعد میگف گرووونه گفتم چی چیو گرونه جاهای دیگ کمتره ۲۰تومن نمیگیرن