2777
2789
عنوان

چجوری کم شدن شیرمو جبران کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 24 پست
ببین جوری ک زیر سینه راست هست سینه چپو میزارم دهنش به زور یک دقیقه شاید بخوره،یا در همون راستا میبرم ...

میک بزنه بعد یه مدت درست میشه ولی نگهش دار بذار بخوره به زورم شده بعد یه مدت درست میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🥲بنظرتون قرص شیرافزا تاثیری داره؟

ااره من میخوردم این گالاکتومیدم خیلی خوبه اگر بخوری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شیر سینه ای ک میخوره زیاده ها اون یکی سینه کم شده برای اون میگم انقدر اعصابمو داغون کرده

ااعصاب خودتو خراب نکن یه مدت میک بزنه اونم برمیگرده به حالت قبل منم این دوران گذروندم

ااعصاب خودتو خراب نکن یه مدت میک بزنه اونم برمیگرده به حالت قبل منم این دوران گذروندم

🥲آخه الانشم چون کمتر میخوره تا به تا شدن نگران اونم هستم وقتی تو چهار ماه انقدر تا به تا شدن تا ۲سال خیلی بدریخت میشن مجبورم شیر خودمو ندم

🥲آخه الانشم چون کمتر میخوره تا به تا شدن نگران اونم هستم وقتی تو چهار ماه انقدر تا به تا شدن تا ۲سا ...

نه بابا درست میشه نترس فقط یکی درمیون بده یه مدت درست میشه منی که 21 ماه شیر خودم دادم بعد اینکه از شیر گرفتمش سینه هام برگشت به حالت قبل اون تا به تا شدنش هم درست میشه غصه نخور اصلا 

نه بابا درست میشه نترس فقط یکی درمیون بده یه مدت درست میشه منی که 21 ماه شیر خودم دادم بعد اینکه از ...

چمیدونم والا،ممنونم از وقتی ک گذاشتی خانوم گل🥲♥️🙏🏻

بخدا اعصابمو داغون کرده از صبح تا شب همش کنجار میرم این یکی رو بخوره

بچه تا یکسال اینجوری اذیت میکنه بعدش درست میشه نگران نباش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

طبیعیه معمولا یه سینه پر شیرتر میشه

مادر اگه اوایل سعی کنه اونی که کم شیر هست رو بده بچه مجبوره بخوره اونم شیر میاد توش

اما اگه کاهلی کنیم بچه ام تلاش نمیکنه سینه تابه تا میشه بعد شیردهی ام متاسفانه تا به تا میمونه  نه به این شدت اما خب درست نمیشه کامل

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖