2777
2789
عنوان

چجوری کم شدن شیرمو جبران کنم

93 بازدید | 24 پست

سلام مامانا وقتتون بخیر.

من یک بچه ۴ماهه دارم از اول سینه چپمو راحت میخورد سینه راست رو نمی‌گرفت باید با هزار تا ترفند مجبورش میکردم بخوره،با اینکه سینه چپ رو بیشتر میخورد کوچکتر از سینه راست بود اطرافیان گفتن چون شیر اون یکی رو نمیخوره بزرگتره حالا یه مدتی میشه که سینه راست رو میگیره و راحت میخوره ولی سینه چپ رو نمیگیره تو خواب چند تا میک میزنه و بعد گریه میکنه حتی به سمتی ک سینه راست رو میخوره در همون راستا سینه چپ رو دادم بازهم گاهی نمیخوره انقدر نخورده شیرش خیلییییییی کم شده(اینو هم بگم همچنان سینه چپ  کوچکتر از راسته  قبلا اونقدرا تفاوت سایز نداشت الان افتضاح تا به تا شده🥲🥲🥲)قبلا وقتی میدوشیدم سینه چپ از راست بیشتر شیر داشت الان اصلا قابل قیاس نیس خیلی خیلی کم شده. هربار که میخواد شیر بخوره اول سینه چپ رو میدم یکم میخوره بعد نمیخوره ولی انگار فایده ای نداره رو افزایش شیرش چیکار کنم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره فقط هرطور شده شیر خودتو بده خسته نشو ی مدت ادا در میاره دوباره درست میشه 

برای افزایش شیر خرما ماهیچه اب و مایعات فراوان بخور

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اشکال نداره فقط هرطور شده شیر خودتو بده خسته نشو ی مدت ادا در میاره دوباره درست میشه برای افزایش شیر ...

بخدا اعصابمو داغون کرده از صبح تا شب همش کنجار میرم این یکی رو بخوره 

شیرخشک هم میدی؟بچه منم همینجوری شد اول از چپی نخورد الان اصلا نمیخوره شیرمو، شیرخشک میخوره

نه،اوایل زردی داشت بخاطر زردیش زودتر از بین بره دو سه هفته ای روزی دوبار میدادم بعد دیدم کم کم ناز میکنه سینه رو نمیگیره دیگه ندادم 

بهداشت به من گفته بود یه جوری بگیرش نفهمه اون یکی سینه است بعد یه مدت درست میشه و درست شد بعد یه مدت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهداشت به من گفته بود یه جوری بگیرش نفهمه اون یکی سینه است بعد یه مدت درست میشه و درست شد بعد یه مدت

ببین جوری ک زیر سینه راست هست سینه چپو میزارم دهنش به زور یک دقیقه شاید بخوره،یا در همون راستا میبرمش زیر سینه چپ بازم یک دقیقه بیشتر نمیخوره انگار شیرش خیلییییییی کم شده