2777
2789
عنوان

خیلی مودی ام من 😞

67 بازدید | 14 پست

یه لحظه میگم زنگ‌ میزنم، یه لحظه بعد پشیمون میشم حتی با اینکه از خدا نشونه خواسته بودم و بهم نشونه داده بود اولش خوشحال میشمو این نشونه رو قبول میکنم ولی دوباره از تصمیمم پشیمون میشم

تو تاپیک قبلیم راجب نشونه هست.

اعصابم داره خورد میشه از این مودی بودنم  اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیخای باهاش حرف بزنی؟دلیل پشیمونیت چیه؟

چون دفعه های قبلی دوبار پشت سرهم من پیشقدم شدم، البته فقط ریلز فرستادم نه پیشقدم شدنه واقعی. زور بهم میاد دوباره من برم طرفش، از اینکه پیگیری همیشه از طرف من باشه

چند وقت باهم بودین؟دلیل کاتتون معمولا چیه؟چندسالشه؟

نمیتونم دقیق بگم چند وقت چون ارتباط همش قطع و وصل میشد.

دلیل کاتمون؟ پیگیر نبودن اقا، بدون حرف فاصله گرفتیم و دیگه حرف نزدیم و حتی صفرشم نمیذاره لعنتی چه برسه صدش....ولی خب فهمیدم خیلی دلتنگه ولی جلو نمیاد

۲۴ سالشه حدودا

از کجا میدونی دوباره برگشته؟!

خودت گفتی پیش قدم شدم چندباری 

فعلا زیاد سر به سرش نزار یه مدت دور شو ازش بلاخره باید برگرده حتا اگه در گذشته هم اسیب دیده اگه دوستداشته باشه برمیگرده اگه دیدی خیلی طولانی شد خودت بهش پیام بده

خودت گفتی پیش قدم شدم چندباری فعلا زیاد سر به سرش نزار یه مدت دور شو ازش بلاخره باید برگرده حتا اگه ...

یه دلم میگه برو سمتش، یه دلم میگه خسته شدم از این وضعیت که همیشه من پیگیر باشم متنفرم

یه دلم میگه برو سمتش، یه دلم میگه خسته شدم از این وضعیت که همیشه من پیگیر باشم متنفرم

دلتو ول کن با منطقت تصمیم بگیر

بشین ببین این پسر در طول رابطه ای ک بودین 

برات وقت میزاشت؟

تو مشکلات بالا پایین کنارت بود؟

باعث میشد بخندی حالت خوب شه وقتایی ک نارحتی تلاشی میکرد؟

پسرا خیلی سادن تو کوچیک ترین چیزا مشخص میشه فقط تو یکم سختی داری اینک عاشقی الان خیلی چیزارو نمیبینی یا خیلی چیزارو زیاد از حد میبیتی بشین از بیرون ب رابطتون نگا کن مثلا انگار رابطه دوستته ببین مشکلاش چیه اصلا؟