13mahgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1351 عنوان معلمای بی وجدان😭😭😭 130 بازدید | 10 پست ۳ امتحان تو ۱ روززززز آخه؟؟؟؟زبان تاریخ منطققق😭😭😭😭😭😭😭کلییییی هم تکلیف دادن و من مانده ام تنهای تنهااااا میان سیل غم هاااا 😭😭😭😭😭 1404/09/10 | 16:15 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1946 من گ نه امتحان میخوندم نه تکلیف حل میکردم آخرم ۱۷ تا درس افتادم تموم شد رفت😂 سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
13mahgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1351 من گ نه امتحان میخوندم نه تکلیف حل میکردم آخرم ۱۷ تا درس افتادم تموم شد رفت😂 😐😐😐
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 فردا میرید مدرسه بچه ها دوتاشو کنسل میکنن نگران نباش خخخ کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
مونلایت23 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5793 هیچوقت فکرشو نمیکردم یه روزی دلم برای ایندچیزا تنگ بشه😂. قشنگگ یادمه ماهم همش همه زنگا امتحان داشتیم هیچ کدوم از معلما هم کوتاه نمیومدن. چقدررر استرس میکشیدم اون موقع ها. الان ولی با خوندن تاپیکت لبخند نشست رو لبم😁🥰 ✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
13mahgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1351 فردا میرید مدرسه بچه ها دوتاشو کنسل میکنن نگران نباش خخخ انقدرررر معلما سختگیرن کنسل نمیکنن😭😭😭معلم منطقمون یکی رو به خاطر همین انداخت دفتر😭😭😭
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 انقدرررر معلما سختگیرن کنسل نمیکنن😭😭😭معلم منطقمون یکی رو به خاطر همین انداخت دفتر😭😭😭 بابا عیب نداره خب برید دفتر چه اشکالی داره؟ تا حالا از این جهت بهش فک کردی؟ 😂 مگه چی میشه با ارامش درساتو بخون به هرجاش رسیدی خداروشکر کن هرچی ام نرسیدی فدای سرت برنامه ریزی کن بتونی به امتحانای ترم برسونی😁 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
13mahgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1351 بابا عیب نداره خب برید دفتر چه اشکالی داره؟ تا حالا از این جهت بهش فک کردی؟ 😂 مگه چی میشه با ارامش ... مرسییی🥹❤️
گیرهمو عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3346 وای زیادی مخصوصا منطق که از همه سخت تره 🥺🥺🥺🥺 عاشق رنگ قرمز پر رنگ
13mahgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1351 وای زیادی مخصوصا منطق که از همه سخت تره 🥺🥺🥺🥺 دقیقا😭💔