2777
2789
عنوان

خانمای چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی جشنه؟نمیتونی لاغر کنی؟ شبا شام نخوری تا یکماه خیلی زود لاغر میشی

دو هفته دیگه جشنشه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خواهر اگه بدونی چ اندام داشتم50 کیلو بودمبا قد 160شدم 75 کیلو25 کیلو شوخی نیست

میدونم عزیز من خودمم بخاطر تنبلی تخمدان تو این یک سال رسیدم به 75 الان دارم کم میکنم حتی بخاطر این ک یهو وزنم بالا رفت کل پوستم ترک خورد گودی کمر گرفتم قدم دو سه سانت کوتاه شد نابود شدم رسما🚶‍♀️تو دقیقا الان هم وزن و هم قد منی 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

سرمه ایقهوه ای تیرهحالا هرکی وهر جا رسم و رسوم وسلیقه فرق میکنهطرف ما ک رنگ مشکی رو خیلی میپوشنمن خو ...

ببخشید میپرسم خواهر

ولی مگه شما هم مثل من چاقی؟ 

قد و وزنتون چنده؟؟ 

من خودمم عاشق مشکی ام

ولی خب چ کنم که تو خانواده مون مرسوم نیست

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

پیراهن بلند رنگ تیره بپوش.. حالا میتونه بادمجونی باشه یا سورمه ای یا سبز یشمی یا هر رنگ تیره ای

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

از ۸۷ ونیم به ۷۰ تو ۶ماه با کالری شماری و ورزش

ایول الله

قدت چنده

الان چندکیلویی

واسه عروسی چی پوشیدی که چاق تر نشونت نداد

سبز الان خیلی رو بورسه سبز تیره قشنگ میشه شیک هم هست اگه سفید هم باشی عالیه شوهرت هم میتونه کت و شلو ...

یعنی الان سبز مده؟؟؟ 

یعنی الان سبز مده؟؟؟

اره ببین نه هر سبزی میگن سبز پولداری یه سبز تیره است خیلی شیکه 

منم شوهرم کت و شلوار سبز تیره خریده تازه قشنگ بود 

منم چاقم برای عروسی دختر خواهر شوهرم یه لباس رنگ نسکافه ای رو به برنزی رنگ خزیدم از لباس عروس هم شیک تر بود 

فقط کاش یه کم لاغر تر بودم 

همه تو کف لباسم بودم 

اره ببین نه هر سبزی میگن سبز پولداری یه سبز تیره است خیلی شیکه منم شوهرم کت و شلوار سبز تیره خریده ت ...

میشه ازمدل لباست بگی؟