سلام امروز تل شوهرمو هک کردم دیدم به یه دختره از طریق آیدی پیام داده بود البته بیشتر پیاما رو حذف کرده بود فقط چن تا پیامو ک معمولی بودن گذاشته بود البته پیام بتزیشون دیشب بود امروز صب دیدم دختره دوباره پیام داده بود سلام شوهرم هنوز آنلاین نبود من پیامشو حذف کردم میخواستم ببینم شوهرم بهش پیامی میده یا نه فعلا ک نداده شوهرم مسافرته الان نمیدونم چ برخوردی داشته باشم هنوز چیزی به روش نیاوردم بخدا امروز میخواستم به دختره پیام بدم و هر چی از دهنم در میاد بهش بگم اما گفتم بزتر ببینم رابطه شون در چه حدیه دارم دیوونه میشم از فکر و خیال
الان 90 درصد تاپیکهای اینجا راجع به خیانت هست. به نظر من یکی یه تاپیک بذاره کی از شوهرش راضیه چند درصد جواب مثبت میدن؟؟؟ به نظرم اینجا هر مجردی بیاد کلا قید ازدواج رو میزنه
الان 90 درصد تاپیکهای اینجا راجع به خیانت هست. به نظر من یکی یه تاپیک بذاره کی از شوهرش راضیه ...
از اون 90درصد مطمعن باش 80 درصدش چرته و زاییده خیالات خانمهاست دیدین خو ما خانم ها چقدر حساسو شکاکیم.والا ما هر چی مرد دور و برمونه بدبختا همش درگیر کارن
از اون 90درصد مطمعن باش 80 درصدش چرته و زاییده خیالات خانمهاست دیدین خو ما خانم ها چقدر حساسو شکاکیم ...
دور و بر ما هم پر از مردهای بیخود هست اما در عوض اینجا یه چیز خوب هست که من توی این سایت نمی بینم. ما اینجا اصلا خواهر شوهر و عروس و مادر شوهر و این حرفها نداریم. همش میگم خدا رو شکر که اینجا اینجوری نیست. همسایه ما پسرش رفت زن دوم گرفت خودش رفت سر پسرش رو شکوند الان هم عروسه با مادر شوهرش زندگی میکنه خیلی هم احترامش رو داره. من تا برادرم با زن داداشم تندی کنه همه مون میریزیم سرش که حق نداری با زنت بد حرف بزنی. مردها بد هستن دلیل نمیشه زنها هم به خودشون ظلم کنن.