2777
2789
عنوان

یعنی کسی مثل من هست😞😞😞😞💔

286 بازدید | 21 پست

من تو زمستون با وجود اینکه زیر شلوار لباس فرم ساپورت گرم میپوشم 

زیر مانتو هم بلوز میپوشم مانتوم هم گرم و ضخیم حالت عادی کاپشن هم میپوشم و کلاشو میزارم ویتامین هم مداوم مصرف میکنم بازم سریع مریض میشم😭😭😭😭

موندم چکار کنم خسته شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن سیر  و پیاز تو غذاهات استفاده 

کنی 

دارچین و این چیزام خوبه 

من اینا بهترم کرده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ایمیونس بگیر بخورایمنی بدنت پایینهو این شربت واقعا عالیه

هم ویتامین سی میخورم هم مکمل ویتامین گیاهی 

ینی ویتامین هاش برپایه ویتامین های طبیعی از طبیعت

لابد تا مریض میشی خودتو میبندی به قرص و دارو و سرم و آمپول ... اخه اینا بدن آدمو به مرور ضعیف میکنن

نه اتفاقا 

نهایت چرک خشک کن و یه سرم آرامبخش وگرنه اهل خوردن مشت مشت مسکن و قرص سرماخوردگی و اینجور چیزا نیستم

اکی هرب بخر بخور

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست