2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که برای دختری که دوستش داره غرور داشته باشه رو نمی‌پسندم اصلا.. دخترو پیر می‌کنه..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

بزن شاید اشتی کردین

دفعه های قبلی من دوبار پیشقدم شدم، با فرستادن ریلز.

ولی چت بعدش خیلی کوتاه بود دوباره فاصله افتاد.

الان بازم زنگ بزنم کوچیک نمیشم؟ هرچند میخوام واسه مشخص شدن تکلیفمون زنگ بزنم

دفعه های قبلی من دوبار پیشقدم شدم، با فرستادن ریلز.ولی چت بعدش خیلی کوتاه بود دوباره فاصله افتاد.الا ...

اگه پیش قدم نشی شاید اونم جلو نیاد کلا تموم شه زنگ بزنی بهتره مشخص میشه تکلیفش چیه

پسری که برای دختری که دوستش داره غرور داشته باشه رو نمی‌پسندم اصلا.. دخترو پیر می‌کنه..

یعنی یه جوری میشه که همش دختره مجبور میشه کوتاه بیاد

خب بلاخره دختر هم غرور داره ناز داره تا چقدر غرورشو بشکنه؟

اگه پیش قدم نشی شاید اونم جلو نیاد کلا تموم شه زنگ بزنی بهتره مشخص میشه تکلیفش چیه

درسته ولی میگم شایدم بزنگه، اخه میدونی دیشب تو اوج احساساتش بود ولی زنگ نزد بیشعور.

با پسر مغرور یعنی یه جوری میشه که همش دختره مجبور میشه کوتاه بیاد

خب بلاخره دختر هم غرور داره ناز داره تا چقدر غرورشو بشکنه؟

تهش پسره به همین وضعیت عادت کنه و همیشه منتظر باشع دختره بیاد، خودش هیچکاری نکنه

یعنی یه جوری میشه که همش دختره مجبور میشه کوتاه بیادخب بلاخره دختر هم غرور داره ناز داره تا چقدر غرو ...

همیشه سعی کن وقتی وارد رابطه میشی اولین قهر و دعوا صبور باشی پسره بیاد سمتت..اگه تو بری براش عادت میشه و هی منتظره مثل همیشه تو پیش قدم بشی.الانم به نظرم اصلا بهش پیام نده حتی برای روشن شدن تکلیفت..اون باید حساس باشه نه تو..باز سمتش بری تقویتش می‌کنی 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

درسته ولی میگم شایدم بزنگه، اخه میدونی دیشب تو اوج احساساتش بود ولی زنگ نزد بیشعور.با پسر مغرور یعنی ...

اهوم شاید کوتاه نیاد برا همون میگم من خودم نمیتونم زیاد غرورمو نگه دارم ولی بعضیا بمیرنن غرورشو زیر پا نمیزارن