2777
2789

فرهاد ۱۵۰۰ هم همینطور 😂

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به منمممم درخواست داده

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

یه چند نفر دیگه هم هستن بگم تعلیقشون میکنه؟

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

یه چند نفر دیگه هم هستن بگم تعلیقشون میکنه؟

دلت خوشه میگه قبول نکنید درخواستشونو ولی جالبیش اینه اکثرا با کاربری خانوم تو سایتن و میان الکی ناله میکنن احتیاج ب کمک دارم و درخواست میدن وقتی قبول میکنی هرچی نثار مامانشونه میگن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

دلت خوشه میگه قبول نکنید درخواستشونو ولی جالبیش اینه اکثرا با کاربری خانوم تو سایتن و میان الکی ناله ...

خدا لعنتشون کنه

من چون یه کاربر پروفایلش خانم بود قبول کردم فهمیدم اقاس چرا نمیتونم لغو بزنم ؟

خدا لعنتشون کنهمن چون یه کاربر پروفایلش خانم بود قبول کردم فهمیدم اقاس چرا نمیتونم لغو بزنم ؟

باید بری قسمت دوستان من از اونجا لغوش کنی حیوان دوپا رو

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️