2777
2789

امروز استاد هنر و ادبیات یه دانشگاه تاپ رو ملاقات کردم

و ده سال پیش معلمم بودن....وقتی ابتدایی بودم و شانسی دو سال رو اومده بودن به بچه های ابتدایی ادبیات و شعر و نقاشی و....یاد بدن

یادمه شروع ذوق من برای کار کردن تو این حوزه بودن...

ولی افسوس که جامعه عاشق مسیر نظری و دکتر و مهندس شدنه

و من تو این لحظه دیگه یه کنکوری ریاضی بودم که آزمون ورودی هم قبول شد و افتاد تو یه مدرسه ی سختگیر

هنوز دل من پیش هنر و ادبیات هست....هنوز دلم می خواد شانسم رو امتحان کنم، منابع کنکور ریاضی رو ول کنم با این که دو سال و نیم ریاضی هستم ، یهو بشینم از الان تا تیر برای کنکور هنر و ادبیات نمایشی بخونم

دلم می خواد آزمون هئیت علمی بدم و مثل ایشون بشم...خیلی هم حمایتم کرد که هنوزم می تونم ذوق ادبیت رو ببینم ولی جز خودش هیچ کس موافق این مسیر نیست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه قطعی گفت 

راهی رو انتخاب کن که حالت باهاش خوبه 

اگه رشته ریاضی رو انتخاب کنی بعدش بنظر من خیلی دوندگی داره برای پیدا کردن شغل مناسبی که مدنظرت هست اگه علاقه نداشته باشی نمیشه خب

کاری که دوست دری رو انجام بده زندگی بیارزش تر از چیزی که طبق میل خودت نچرخه و دیگران نظر بدن ولی اگر واردش شدی واقعا با جون دل تلاش کن

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

هعی همه تو زندگیشون یه حرفه داشتن که ولش کردن 

رفتن دنبال چیزدیگه ای 

نباید افسوس گذشته رو خورد 

کنکورت رو بده کم زحمت نکشیدی پس این بازه هم تحمل کن 

دنیا به آخر نمی‌رسه منم می‌خوام کنکور تجربی بدم بعدش برم سال بعد کنکور هنر بدم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

آبجی از تاپیک هات معلومه خیلی افسرده و غمگینی تو مسیر کنکور نظری😕من ترجیح میدم برم سمت چیزی که توش ...

😒

منم نظرمو گفتم ک جوگیر شدی

توام بری واسم مهم نیست

فقط بدون نصف ول کردن کاری ک چند سال از عمرتو گذاشتی پاش و شروع کردن یه مسیر جدید شاید اولش ب هیجانت بیاره اما بعدا ممکنه پشیمون بشی

بای