2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5237 بازدید | 146 پست
عزیز دلم گلم خانووومم من غلط بکنم کسی رو بابت ظاهرش قضاوت کنم. از این محبت زیاد از حد و پدر گونه ی ش ...

خب شما نرید اونجا بامحبت ببینید مشکل بچه چیه این بچه که تا اخر عمرش همراه شما نیست دوسه سال دیگ میره پیش دبستان مدرسه براخودت میگم هیچ وقت منع کسی نکن چون منع پشت دره حالا خودت مادر میشی میفهمی چی میگم فقط باید مادر بشی بفهمی من چی میگم شما که اعصاب بچه نداری بچه دار نشو چون بچه گریه داره غر غر داره شب بیداری داره زبون درازی داره درضمن تو که دوست نداری به مادرش پیام بده بگو نفرس همراه من من بچه داری بلد نیستم حوصله ندارم رک باشی بهتره اینه که حس نفرت به بچه داشته باشی اونکه هنوز نمیدونه تو ازش خوشت نمیاد هنوز کوچولو هست

خیاطه کرده تو پاچت برو شکایت کن ازش😶😶اصلا این چه ربطی با تاپیک من داشت

نه بعضی از لباسا هم بخاطر نوع جنس پارچه هم مدل لباس همین قدر گرونه دست مزدشون 

تازه لباس مجلسی بیشترم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا هزینه خیاطا برای لباسایی مجلسی همین قدره میخوم بگم درامد یه خیاط میدونه به ماهی ۱۰۰ تا ۱۵۰ ...

نه عزیزم اینا خیلی درآمد داشتن دست شوهرش پیش ما دراز نبود.

زندگی قابل حسادتی ندارن واقعا.

ذات بد رو شما داری که اینقدر پیگیری.

نه عزیزم اینا خیلی درآمد داشتن دست شوهرش پیش ما دراز نبود.زندگی قابل حسادتی ندارن واقعا.ذات بد رو شم ...

ذات بد رو تو داری که به یه بجه ۲ ساله حسادت میکنی😂😂😂 بدبختیی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین دیدم پیگیری گفتم منم یه کوچولو مثه خودت باشم

اون دوسالش نیست عزیزم و بردار زاده ام هست و خودم بزرگش کردم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اولین تاپیکه راجب بچه دوساله فک کنم 😄بیچاره اون بچه چی متوجه میشه اخهههه عجبب

منظورش بچه نیست. البته بعضی بچه ها خیلی گوشت تلخ و اعصاب خورد کنن. دلیلی نداره همه،همه ی بچه ها رو دوست داشته باشن.

این بنده خدا داره میگه توقع دارن من کاراشو بکنم.خب واقعا" به زن عمو چه ارتباطی داره. 

ببین دیدم پیگیری گفتم منم یه کوچولو مثه خودت باشم

آبو بریز اونجاااااات که بدجوری بوی سوختنش میاد🤣🤣🤣🤣

برو خودتو خوب کن بعد بیا اینحا زارتو زورت کن

کمبود و عقده های خونوادتو سر من خالی نکن برو همون بچه خواهرتو بزن. همییییشه ل ا ش ی ترین آدما فاز موعظه برمیدارنو نقاب آدمای خوب میزنن به چهرشون. اییییینقدر توی نداری زندگی کردی که سفر ساده ی دوبی مثل سفر نیویورکه. پرات ریخت. توی باورت نمی گنجید. آخیییییی آخیییییی الهی خدا خوبت کنه.