mahtabkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 316 عنوان فولیکول پوچ 54 بازدید | 9 پست دوستان من، تخمک کشی کردم چند ماه پیش همه ی فولیکول هام پوچ بود، ذخیره ام پایین هست، ولی خودم یه دختر دارم،طبیعی و iuiهم انجام دادم باردار نشدم، دکتر برام اوابوست و اینو فولیک نوشته، کسی رو میشناسید که با فولیکول پوچ باردار شده باشه و اگه شده لطفاً بگید با چه روشی 1404/09/10 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtabkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 316 اینو فولیکول خیلی تاثیر داره ممنون که اومدید، شما قبلاً مصرف کردید
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 6105 ممنون که اومدید، شما قبلاً مصرف کردید خواهشاره من استفاده کردمخیلی فولیکول هام رشدش خوب بود و همون ماه باردار شدم
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 4757 اوابوست میگن خیلی موثره. مصرفش چجوری گفته براتون؟؟ببخشید ذخیره تون چنده؟؟؟پریودتون زود تموم میشه ؟من فقط دو روز پریود میشمسعی کنین استرس نداشته باشین ،خواب و خوراک رو تنظیم کنید حتما نتیجه میگیرین لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
mahtabkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 316 خواهشاره من استفاده کردمخیلی فولیکول هام رشدش خوب بود و همون ماه باردار شدم اخه من اندازه ی فولیکولم همیشه عالیه ولی پوچ هستن😔
mahtabkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 316 اوابوست میگن خیلی موثره. مصرفش چجوری گفته براتون؟؟ببخشید ذخیره تون چنده؟؟؟پریودتون زود تموم میشه ؟من ... روزی دوتا گفته بخور با دوتا اینو فولیکذخیره ام 0/46همیشه فولیکول دارم ولی پوچ هستند
mahtabkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 316 خواهشاره من استفاده کردمخیلی فولیکول هام رشدش خوب بود و همون ماه باردار شدم خداروشکر که باردار شدید
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 4757 روزی دوتا گفته بخور با دوتا اینو فولیکذخیره ام 0/46همیشه فولیکول دارم ولی پوچ هستند ان شاالله ک بزودی بازم مامان میشی عزیزم ،این مکمل ها هم خیلی مفید هستن استرس نداشته باش🥰 لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
mahtabkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 316 ان شاالله ک بزودی بازم مامان میشی عزیزم ،این مکمل ها هم خیلی مفید هستن استرس نداشته باش🥰 ممنون عزیزم، لطف کردید