2777
2789
عنوان

فیلم شاهزاده جامیونگ

89 بازدید | 6 پست

چقد غم انگیز تموم شد خیلی گریه کردم باز دومه که می‌بینمش این فیلمو بازم کلی گریه کردم بیشتر برای پادشاه ناکرانگ و هودونگ🥲💔

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منکه ازهودونگ خیلی بدم میاد.مردک مکار.لنظرم اونجافقط لاهیی وفرمانده وانگ بیچاره بودن.

آی لاهی😔😔😔 چقد دلم براش سوخت خییییلی گناه داشت خیلی 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

شنیدم سریال چرتیه

بد نبود ولی من دوست داشتم از خود بازیگر نقش جومونگ استفاده میکردن ..کلا خودش وقتی هست جزابتر میشه سریال

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

شنیدم سریال چرتیه

نه چرت نبود خیلی غم انگیز بود💔

بد نبود ولی من دوست داشتم از خود بازیگر نقش جومونگ استفاده میکردن ..کلا خودش وقتی هست جزابتر میشه سر ...

آره دقیقا