mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4006 عنوان دوست پسر دارا 97 بازدید | 5 پست اگه عشق بازی میکنید؟؟ چقدر خرجتون میکنه؟؟ چیا میخره مناسبتا؟؟ روزانه چی؟؟ چقدر دیدار میاد؟ سوال داشتم یکی درخواست بده بپرسم خانوم 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺 1404/09/10 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldokhtar1 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2797 یا ابلفض چرا به خودتون توهین می کنید؟ حس پولی بودن بهتون دست نمیده؟ ریپلای نزن نمیخونم
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14447 چقدخرج میکنه؟؟چرا باید دوست پسر خرج کنهبابا یکم عزت نفس داشته باشین اویزون وبکن بودن خوب نیست!!!اگ رابطه فیزیکی هم باشه دوطرفهههههه استتتتتتتتت چ دست چ ماچ چ بغل هر کوفتی!!!حس پولی بودن بهتون دست نمیده کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4006 یا ابلفض چرا به خودتون توهین می کنید؟ حس پولی بودن بهتون دست نمیده؟ من ازش نخاستم تابحال هزاری و هنچین حسی ندارم بیشتر حس یو استفاده شدن دارم 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4006 بابات خرجت رو نمیده چشمت به دست پسر مردمه چشمم نیست وظیفشه وقتی یه دختر تموم کمال کنارشه بغلش میکنه دوسش داره هست یک وظیفه من نخاستم ولی نکنه یعنی بی مسئولیته و قصدش فقط لذت استفادست 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺