2777
2789
عنوان

طرز برخورد با بچه درس نخون کمککککک

845 بازدید | 99 پست

معلم خصوصی برای فارسی و عربی میادخونه پرش هم براش گرفتیم که کلا نخوند مدرسه خوب فرستادیم خودمم بهش درس میگم داداش بزرگمم میگه بااازم نفر آخر کلاسه همیشه

فقط ریاضیو علوم و زبانش خوبه بقیههه نه

مطالعات داغون عربی فارسی داغون انشاااا آخه چیه انشاهاش همیشه داغونه😭😭😭

این چندروزه کلاساش آنلاینه تازه فهمیدم فارسیش داغونه مطالعات چیه آاااخه خدایاااا😭

علاقه زیادیم به بازی داره تا خونس پی اس همیشه روشنه یا کالافو کلشو این بازیا

بخدا انقددد غصه میخورم وقتی میبینم فارسیش بده مطالعاتش ضعیفه😪

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مخالفم با تنبیه بچه

ولی حرص میخورم فارسیش بده

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

بفرستش کلاس برنامه نویسی

دوست داشتم درسخون بشه مثل بقیمون😪

غصه نخور همه بچه ها که توی همه درس‌ها خوب نیستن

این مشکل آموزش پرورشه میخاد همه رو مثل هم بار بیاره نه مشکل پسر تو

آزادش بذار ، خودش بزرگ‌تر بشه اگر درسخون باشه درست میکنه این موضوع رو

دیگه همینه 

کاری نمیتونی بکنی 

پس بیخیال شو حداقل اعصاب خودت اروم بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

غصه نخور همه بچه ها که توی همه درس‌ها خوب نیستناین مشکل آموزش پرورشه میخاد همه رو مثل هم بار بیاره ن ...

داداش کوچیکمه عزیزم

هیییی😭

یه روانشناس کودک جهت اختلال یادگیری و موارد دیگ ببر

چون شما مشخصه خیلی به فکری

داری زحمتم میکشی کلی پول معلم بدی

چرا خب بی فاییده بمونه کارت

یه روانشناس کودک نوجوون حتماااااا ویزیتش کنه🩵🩵🩵

چون داریم بچه هایی ک ریاضی عالی

علوم و مسائل حل کردنی عالی

ولی موارد نوشتاری و مربوط بهش اختلال دارن

راهکارای درمانیشم سخت نیست وقتی سریع میبرید

با کارددرمانی و... هست خط اول

اگرم از تنبلیش باشه

مشاوره یه راهکاری پیش روت میذاره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دیگه همینه کاری نمیتونی بکنی پس بیخیال شو حداقل اعصاب خودت اروم بشه

دلم براش میسوزه بخدا

پی اسشو با گوشیشو ازش بگیرین فقط موقع کلاس انلاین بهش گوشی بدین بگین مثلا ۱ ساعت درس بخون نیم ساعت م ...

انقدددد توی اونا موفقه که نگووو

هوش زیادی داره متاسفانه فقط برای بازیه