2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مبحث آفات گیاهی و حشرات تو آزمایشگاه دوره کارشناسی دیدم قشنگه

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

تا حالا ندیده بودم کسی حشره دوس داشته باشه من سوسک ببینم نعره میکشم

مني كه كرمک دارم... واقعا مطمئنم دارم يعني حس ميكنم تو بدنم دارن زندگي ميكنن همش زود به زود گشنم ميشه و روز به روز چاق تر ميشم از بس پرخوري ميكنم ولي خب تا به حال نديدمشون در حد خارش.. 

چی تو حشرات دیدی که دوستشون داری🤕

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مني كه كرمک دارم... واقعا مطمئنم دارم يعني حس ميكنم تو بدنم دارن زندگي ميكنن همش زود به زود گشنم ميش ...

عزیزم چرا نمیریییییی دکترررر

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

عزیزم چرا نمیریییییی دکترررر

والا رفتم ازمايش مدفوع دادم ميگه منفي شده نداري 

تو مجفوعمم عذر ميخوام تاحالا چيزي نديدم ولي يبوست دارم و خارش شديد همش انگار يه چيزي وول ميخوره اب دهنم هي ميريزه رو بالشت همش گشنمه و خييلي چاق هم شدم

بنظرت كرمك ها باعث پرخوري و چاقي ان؟

والا رفتم ازمايش مدفوع دادم ميگه منفي شده نداري تو مجفوعمم عذر ميخوام تاحالا چيزي نديدم ولي يبوست دا ...

ب نظرم بازم برو دکتر پیش ی دکتر مطرح توئ شهرتون و همین علاعمو بگو در مورد کرمک میگی م تو ازمایش گفتن نداری شاید مشکل از جای دیگس

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍