2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی یا بارداری

65 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من معمولا پریودام منظم نیست تقریبا

ماه قبل قرار بود بریم مشهد روز پنجم پریودیم بود که من قرص مفنامیک خوردم تا قطع بشه،درحالی که پریودام هشت روزه‌اس

الان از روزی که قطع شده ۳۵ روز میگذره

تمام علائم پریودی رو هم دارم

رابطه هام همشون جلوگیری طبیعی هست

هفته پیش هم قرص فلوکونازول مصرف کردم

امروز بیبی چک زدم منفی بود

کلی دمنوش و ورزش و دراز نشست...

ولی هیچ خبری از خون پریودی نیست

الان موندم چیکار کنم.نمیخوام باردار باشم

نمی‌دونم برای الان چی بگم اما میتونم بگم که طبیعی روش جلوگیری نیست اگه واقعا بچه نمیخوای

خیلی ممنونم،ولی آخه نه میتونم قرص ال دی مصرف کنم

نه از پروتکشن استفاده کنیم

خودمم خیلی دارم اذیت میشم از این اتفاقای هر ماه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ممنونم،ولی آخه نه میتونم قرص ال دی مصرف کنمنه از پروتکشن استفاده کنیمخودمم خیلی دارم اذیت میشم ...

همسرتون قبول نمیکنن؟ اما باید توضیح بدین که وقتی بچه نمی‌خواین باید بپذیرند این محدودیت رو. شما چرا نمیتونی قرص بخوری؟

همسرتون قبول نمیکنن؟ اما باید توضیح بدین که وقتی بچه نمی‌خواین باید بپذیرند این محدودیت رو. شما چرا ...

نه چند بار با پروتکشن انجام دادیم ولی بعدش انگار سردی جنسی اتفاق افتاد از هر دو طرف،هیچ میلی نداشتیم

قرص ال دی هم که همه میگن هورمون ها و بدن رو به هم میریزه و ممکنه منجر به ناباروری بشه

نه چند بار با پروتکشن انجام دادیم ولی بعدش انگار سردی جنسی اتفاق افتاد از هر دو طرف،هیچ میلی نداشتیم ...

ببین عزیزم باید با دکتر مشورت کنید بهت قرصی میده که مشکلی ایجاد نکنه. مخصوصا میگی دوره هات هم نامنظمه بهت قرصی میده که هم منظم کنه هم جلوگیری.

ببین عزیزم باید با دکتر مشورت کنید بهت قرصی میده که مشکلی ایجاد نکنه. مخصوصا میگی دوره هات هم نامنظم ...

واقعا یعنی قرصی هست بدون اختلال جلوگیری کنه؟

خیلی ممنونم ازت عزیزم♥️