2777
2789
عنوان

کار آنلاین یا کلاهبرداریییییی

73 بازدید | 13 پست

بچه ها 

میگه باید برای کاربری با شماره تلفنی باشه که به نام خودتون و با شماره ملی خودتون باشه و اون رو توی سایت وارد کنید 

کار آنلاین باید جواب مشتری ها رو بدی! از توی دیوار پیداش کردم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من طبق تجربه ی خودم میگم تکثرا قابل اعتماد نیستن ب من گفتن باید با هزینه ی خودت تو دیوار اگهی بزنی تبلیغ کنی اخر سرم ازشون خبری نمیشه حواستو جمع کن حالا شاید این کلاهبرداری نباشه ولی اگه دیدی هی پول ازت میخوان بیخیال شو

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

اگه ازت پول حواست کلاهبردادیه

نه پول نخواستههه. همین باعث شک شد، آخه کلاهبرداری ها پول می‌خوان این نخواسته 

ولی میگم نکنه داستانی داره آخه شماره تلفن و کارت ملیمو میخواد چیکار

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ببین من طبق تجربه ی خودم میگم تکثرا قابل اعتماد نیستن ب من گفتن باید با هزینه ی خودت تو دیوار اگهی ب ...

نه پول نخواستههه  , میخواد جواب پیامای تلگرام رو بدی 

. همین باعث شک شد، آخه کلاهبرداری ها پول می‌خوان این نخواسته 

ولی میگم نکنه داستانی داره آخه شماره تلفن و کارت ملیمو میخواد چیکار!

عزیزم کار آنلاینی انگار در کار نیست کلامن چندین و چند بار پیگیر بودمهمشون آخرش گفتن باید پول ثبت نام ...

آخه این پول نخواسته 😭 نمیدونممممم

نه پول نخواستههه , میخواد جواب پیامای تلگرام رو بدی . همین باعث شک شد، آخه کلاهبرداری ها پول می‌خوا ...

اگه پول نخواسته ب نظرم فعلا یکم پیش برو ولی کلا ب همچین کارای انلاینی اعتماد نکن زیاد نمیشه روشون حساب کرد

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

پس با احتیاط پیش بروبعدا اگه نتیجه داد اینجا بی زحمت بگو، دارم میمیرم از بیکاری،خستم دیگه

عزیزم 

کد دعوت سایت میلی همون طلا هستش.

چیکار می‌کنی ،؟

تو میایی کد دعوت منو وارد می‌کنی در اولین ثبت نام به سایت طلا

به تو ۶۰ هزار تمن میده به من ۱۰۰ تمن.

و بعد با کد دعوت خودت بقیه رو دعوت می‌کنی که هدیه بگیری هر دعوت ۱۰۰ تمن.

با هر خطی با کد ملی ثبت شده همون خط )

آهان ، سخت نیست؟آخه چقدر باید آدم با شماره کدملیشون پیدا کنی😭🥲

نه عزیزم منظورم این بود کسایی میتونن ثبت نام کنن که خطشون به اسم خودشون باشه.

فقط با خطی که به اسم خودته میتونی ثبت نام کنی