2777
2789
عنوان

دوستانی که لیزر رفتن میان

330 بازدید | 57 پست

من ۹ جلسه رفتم لیزر جلسه ای ۷۰۰ برام افتاد ولی جواب نگرفتم بعد ۲۰ روز موهام ۷۰ درصدش کرکی در اومده 

درصورتی که گفت فقط ۲۰ درصد مو می مونه در حالی که اصن مشکلم فقط این نی موهام خیلی بد شده یکیش زیاد رشد میکنه خیلیاش کرکی در میاد و این خیلی رو مخ یه جا مودداره یه جا کرکی یه جا مو نداره 

حالا دیگه نمی خوام با این دستگاه ادامه بدم به نظرتون بگم یه مقدار هزینه ای که کردم بهم برگردونه؟ یا کلن ولش کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردی بگی برمیگردونن؟😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اونا هم منتظر نشستن تو بگی و پولو برگردونن😁😁

خب به هر حال من جواب نگرفتم من جلسه ۵ بهش گفتم ببین من جواب نگرفتم موهام در میاد از بین نرفته بهم قول داد جلسه ۹ کامل از بین  میره نده خب میرم اتحادیه اصن به خاطر پول ن به خاطر اعتمادی که از بین میبرن 

دستگاهت رولی بوده یا شاتی؟ چه مدل دستگاهی لیزر انجام دادی؟ 

اگه می‌خوای دستگاهتو عوض کنی باید یه چیزو بدونی اگه لیزر رولی انجام دادی نمی‌تونی عوضش کنی به شاطی و باید با یه مدل دیگه رولی ادامه بدی و همینطور برعکسش

اخه من می خواستم جلسه ۵ عوض کنم بهم گفت تا ۹ جلسه قول میدم لر بین بره

نمیدن دیگ

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دستگاهت رولی بوده یا شاتی؟ چه مدل دستگاهی لیزر انجام دادی؟ اگه می‌خوای دستگاهتو عوض کنی باید یه چیزو ...

من رولی بودم رفتم شاتی مشکلیم پیش نیومد.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.