2777
2789
عنوان

ی گندی زدم پیش خاستگارم

234 بازدید | 17 پست

رفته بودم بازار زنداییم طلا میخاست بخره من از دو تا از حلقه ها خوشم اومد عکسشون گرفتم بعد خاستگارم گفت برو یه حلقه انتخاب کن برات بخرم من حواسم نبود گفتم اون روز با زنداییم رفته بودم یکی دیدم قشنگ بود هفت گرم بود 

گفت هفت گرم خیلیه 

اشتباه کردم الان فک می‌کنه خیلی هول و عجولم رفتم به جست حلقه 

چطور جمعش کنم 

بابا من خودم دوست دارم در حد سه گرم بگیرم حتا تا پنج گرم خودش گفت بگیر ولی خانوادم میگن گرون بگیر سنگین بگیر قدرت بدونه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا چه گندی

با زنداییت رفتی دیگه میگفتی با زنداییم رفتم اون میخواست طلا بخره منم یه نیم نگاهی به حلقه ها انداختم 

از طرفی هم با خانوادت موافقم

طلای زن اول و آخر به نام خودشه حالا میل به خودت

بعضی عقایدو ۱۰۰۰متر خاک کنی باز سبز میکنه میاد بالا. این چه طرز فکریه هر کی بخواد ارزش بدونه خودش میدونه.ارزشو که با خرید بالا و گرون نمیسنجن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خوب چه اشکال داره ببین الان هرچی طلا برداری بعداً به نفعته

اره برای بعدا که خواست بهانه بیاره و همه چیو بزنه به چاک خوبه😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم