2777
2789
عنوان

ناباروی

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 45 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگ بعد عمل خسته شدم از اقدام ۱ سال و ۵ ماه بدون اینکه بفهمه دکتر پولیپ داشتم چقد دارو و مکمل مصرف ک ...

خب اون روزا تو دارو اشتباه خوردی مثلا فک کن خواستی بری مشهد جاده رو اشتباه رفتی ب کیش رسیدی ....الان افتادی رو مسیر اصلی الان راه اصلی و درست رو پیدا کردی اون روزا رو فراموش کن اصلا مسیرت اشتباه بوده چطور انتظار داری ب مقصد میرسیدی

اول از همه استرستو کنترل کن . وقتی پریود شدی تا موقع تخمک گذاری و با چیزای گیاهی و مقوی خودتو تقویت کن توی پریود کاچی بخور و تا موقع تخمک گذاریت عسل سیاهدانه هرروز ناشتا بخور جوشونده شنبلیله بخور . به همسرتم شبا قبل خواب شیر محلی بجوشون وقتی ولرم شد با عسل شیرین کن بخوره میتونی داخلش سویق نخود و سنجد هم بریزی که مقوی بشه . نخود آب زیاد بخورید . ان شاالله به زودی باردار میشی

منم شرایطم مثل شماست 

انگاری یه لوله ام بسته است 

2 و سال و نیم اقدامم 

اما خبری نیست 

همه لش می خوام گریه کنم ولی باز مجبورم خودم خودم رو دلداری بدم 

از تو دارم منفجر می شم 

واقعا خسته شدم و نمی کشم 

تازه فهمیدم همسرم واریکوسل گرید 2 و 3 داره  3 هفته است عمل کرده 

اما مشکلی تو نعوظ نداشت بقیه با اولین بار نزدیکی سریع حامله می شن 

ولی نمی دونم ما چرا باید زجر بکشیم 

خواهرمم  مشکل ذخیره تخمدان داشت 

عروسی ما 6 ماه فاصله داشت 

اون یه بار سقط و الان چهارمی رو حامله است وآمپول نگه داشته 

من هنوز اولی رو هم ندارم دارم از درد می میرم😭

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

منم شرایطم مثل شماست انگاری یه لوله ام بسته است 2 و سال و نیم اقدامم اما خبری نیست همه لش می خوام گر ...

دقیقا دیگ از؟بس دعا کردم خودم از رو رفتم انگار دیگ توان ندارم بدترین لحظات عمرم ک هیج وقت یادم نمیره بازم خوبه شما متوجه علت شدی من چکار کنم که ظاهرا همه چی؟سالمه من بکجا ب کی متوسل شم اخه چیزی ک طبیعی ترین کار دنیاس برا ما شده بدبختی و مکافات چرا اخه 

ازمایش همسرتون خوب بود بعد متوجخ شدی واریکوسل دارع علایمش چی بود 

چون شوهر من ازمایشش اوکیه 

منم شرایطم مثل شماست انگاری یه لوله ام بسته است 2 و سال و نیم اقدامم اما خبری نیست همه لش می خوام گر ...

خب لوله را عکس  رنگی اگر نشد لاپاروسکوپی انجام بدی باز میشه مشکل خاصی نیس ک عملشم راحته

دقیقا دیگ از؟بس دعا کردم خودم از رو رفتم انگار دیگ توان ندارم بدترین لحظات عمرم ک هیج وقت یادم نمیره ...

بذار کامل بهت توضیح بدم چون منم فکر می کردم سالم سالمم ولی بعد متوجه شدم که اشتباه می کردم

خب لوله را عکس رنگی اگر نشد لاپاروسکوپی انجام بدی باز میشه مشکل خاصی نیس ک عملشم راحته

نمی دونم شما چند وقت اقدامی 

اما من 4 سال ازدواج 2 و نیم ساله اقدامم ولی همین دو نیم سال اندازه 10 سال برام درد داشت و داره چون هنوز نتیجه نگرفتم 

من بیشتر از فرق گذاشتن خانواده ام داغونم تا بچه نداشتن 

کمبود بچه رو تو خونه ام حس می کنم ، اما دردش کمتر از دردیه که خانواده ام بهم وارد می کنند 

شوهر م یکبار آزمایش اسپرم داد همه چی ترمال فقط تحرک ضعیف دکتر بهش سونو نوشت ولی نرفت 

من تا تونستم تقویتی و قرص های مکمل و این چیزا دادم بهش یکسال بعدش یک دکتر دیگه پیدا کردم ،بیمارستان دولتی که دیگه برم کاشت ،اون گفت شوهرم بره پیش دکتر ارولوژی، تو هم شوهرت رو بفرست 

آزمایش اسپرم داد دید همه چی خوب فقط تحرک خیلی پایین و از چند میلیون اسپرم فقط 23 درصد زنده ان 

سونو نوشت دید واریکسول داره عمل کرده 3 هفته است 

قیل اون همه دکترا می گفتن جفتتون سالمید اما بعد دیدم اشتباه تشخیص دادن

خب لوله را عکس رنگی اگر نشد لاپاروسکوپی انجام بدی باز میشه مشکل خاصی نیس ک عملشم راحته

اما من 4 سال ازدواج 2 و نیم ساله اقدامم ولی همین دو نیم سال اندازه 10 سال برام درد داشت و داره چون هنوز نتیجه نگرفتم 

کمبود بچه رو تو خونه ام حس می کنم ، اما دردش کمتر از دردیه که خانواده ام بهم وارد می کنند 

شوهر م یکبار آزمایش اسپرم داد همه چی ترمال فقط تحرک ضعیف دکتر بهش سونو نوشت ولی نرفت 

من تا تونستم تقویتی و قرص های مکمل و این چیزا دادم بهش یکسال بعدش یک دکتر دیگه پیدا کردم ،بیمارستان دولتی که دیگه برم کاشت ،اون گفت شوهرم بره پیش دکتر ارولوژی، تو هم شوهرت رو بفرست 

آزمایش اسپرم داد دید همه چی خوب فقط تحرک خیلی پایین و از چند میلیون اسپرم فقط 23 درصد زنده ان 

[QUOTE=402969236]خب لوله را عکس  رنگی اگر نشد لاپاروسکوپی انجام بدی باز میشه مشکل خاصی نیس ک 

[QUOTE=402969236]خب لوله را عکس رنگی اگر نشد لاپاروسکوپی انجام بدی باز میشه مشکل خاصی نیس ک نمی دون ...

عزیزم انشالله ک نتیجه ببینین هر چه سریعنر اگر عمل داشته خوب میشه یکم زمان بده و صبور باش 

بازم خوبه که تشخیص دادین علتو

شوهر من همه چی خوبه ازمایش معمولی اسپرم داد نمیدونم مشکل کجاست احه که نمیشه قلبم هزار تیکه اس

عزیزم انشالله ک نتیجه ببینین هر چه سریعنر اگر عمل داشته خوب میشه یکم زمان بده و صبور باش بازم خوبه ک ...

خب برو کاشت 

برو یک مرکز ناباروری ریز به ریز اطلاعاتت رو به دکتر بگو همه چیز ها رو 

انشاالله که جواب بگیری شماهم 

من طاقت ندارم دیگه اگر از 6 ماه گذشت می رم کاشت