2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال

ای بابا په احتمالا منم همون ۴۰ روزه 

من خیلی سال بود اسم نوشته بودم ازمون شهری رو ۳ بار رد شدم اما اصلا تمیرین نداشتم پشت ماشین ننشسته بودم و همینجوری سر خورد میرفتم سر ازمون کلاش هم نگرفتم بعد دیگه تازه امسال عزم و جم کردم چهارشنبه امتحانه دوست داشتم سریع پشت ماشین بشینم اما بازم ماشینمون اتوماته 🫠نمیدوتم چقدر بتونم از پسش بر بیام شورهم ک میگفت راحته ولی خیلی رونه 🤣میگم پراید بود بهتر بود 

ای بابا په احتمالا منم همون ۴۰ روزه من خیلی سال بود اسم نوشته بودم ازمون شهری رو ۳ بار رد شدم اما اص ...

با پراید تمرین کن ایشالله که این هفته قبول بشی و زود گواهینامه ات بیاد

با شما مخالفم.

با پراید تمرین کن ایشالله که این هفته قبول بشی و زود گواهینامه ات بیاد

اره تمرین باید با پراید بکنی حتما چون ازمونم با ماشین های درب و داغون میگیرن تپ الان رانندگی میکنی ؟

اره بعضی وقتاولی فعلا یکی کنارم میشینه

🫠من میگفتم بگیرم خودم میرم 😀چون شوهرم نق میزنه زیاد ولی گمونم باید یه یک ماهی با مراقب برم‌شایدم برای ترافیک و جای شلوغ کلاس گزفتم

🫠من میگفتم بگیرم خودم میرم 😀چون شوهرم نق میزنه زیاد ولی گمونم باید یه یک ماهی با مراقب برم‌شایدم ب ...

اره خیلیا تنها میرن منم چون دو ماهه گرفتم مامان و بابام اصرار دارن یکی پیشم بشینه فعلا

با شما مخالفم.

دوستم امتحان داد سی روز بعدش اومد گواهینامش

هزینش چقدر شده و چند روز تو هفته کلاس تئوری و عملی بود من دانشجو ام هنوز گواهینامه نگرفتم میشه بگی بدونم منم میتونم برم یا ن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1