2777
2789

تو مغزم انگار هوا هست

میخونم تو مغزم نمیره

بالای ۴۰ هستم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممکنه کمبود ویتامین داشته باشی 

امگا ۳ ویتامین دی آهن ب ۱۲ اینا همه روی تمرکز اثر می‌ذاره

اول چک کن ببین کمبود اینا رو داره یا نه تغذیات رو هم سعی کن اوکی بکنی مواد مغذی مثل گردو کنجد  گرمیجات به تمرکز کمک می‌کنن

درس خوندنتو توی بازه‌های ۲۰ یا ۲۵ دقیقه داشته باش بین هر کدوم از این بازه‌ها ۵ الی ۱۰ دقیقه استراحت کن 

قبل از درس خواندن هم دو دقیقه تنفس عمیق انجام بده

۴ ثانیه دم ۴ ثانیه نگه داشتن ۴ ثانیه بازدم با تمرکز و بدون فکر کردن به چیز دیگه‌ای مسائل سخت رو برای خودت بشکن و کوچیک کن

تو بخواهی می شود🌱

عزیزم  دکتر مُکری یکی از بهترین روانپزشکان ایران هستن

یکبار ایشون تو یکی از سمینارهاشون میگفتن که ،

عضلاتِ مغز هم ، دقیقا مثل عضلاتِ بدن عمل میکنه ...

باید آهسته آهسته ورزشش بدی ...

همونطور که تو روزای اول باشگاه نمیتونی یهو یه وزنه سنگین بزنی و باید از کم شروع کنی

مغز هم دقیقا همینه !

یعنی تو یهو نمیتونی بشینی ۵ ساعت مطالعه کنی 

من خواهرم استاد دانشگاه هست ... یادمه وقتی داشت برا کنکور دکتری آماده میشد ، چون سالهای خیلی زیادی از درس دور بود

شروع کرد از روزی ۲۰ دقیقه درس خوندن 

بعد از یکسال  اون بیست دقیقه رو رسوند به روزی ۱۲ ساعت 

(( پس یادت باشه :

باید مغز رو آهسته آهسته هُلش بدی به سمت مطالعه

تا تقویت بشه )) 

ممکنه کمبود ویتامین داشته باشی امگا ۳ ویتامین دی آهن ب ۱۲ اینا همه روی تمرکز اثر می‌ذارهاول چک کن بب ...

متشکر از پیام مفیدت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ممکنه کمبود ویتامین داشته باشی امگا ۳ ویتامین دی آهن ب ۱۲ اینا همه روی تمرکز اثر می‌ذارهاول چک کن بب ...

شما معلم زبان هستید

تو زبان خوندن لعت حفظ کردن، میگن لعت تووجمله حفظ کنید 

اخه خود جمله هم از یادم میره ک

شما معلم زبان هستیدتو زبان خوندن لعت حفظ کردن، میگن لعت تووجمله حفظ کنید اخه خود جمله هم از یادم میر ...

باید درک درستی از گرامر ومعنی کلمات داشته باشید که متوجه جمله بشید و کلمه رو هم یادتون بمونه

با کمک کتاب های 

Grammar in use

گرامر تقویت کنید و 

Oxford words skills 

هم واژگان رو 

یه مقدار که پایه تون قوی بشه معنای جملات رو راحت تر متوجه میشید

تو بخواهی می شود🌱