2777
2789
عنوان

نمره بچه های کلاسم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 58 پست

همونجا سرکلاس هی میپرسی و تکرار میکنی 

نپرسی جدی نمیگیرن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین دانش آموزه خودش بعد از کلاس 

خیلی زیاد  هم نمی‌خواد همون یک ربع کافیه که بعد از کلاسش تایم بزاره یک ربع الی ۲۰ دقیقه درس همون روز رو مرور کنه عزیزم تو نباید عذاب وجدان الکی داشته باشی کسی هم اصلاً نباید بگه مشکل از معلم بوده چون تو بیشتر از وظیفت هم عمل کردی

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑! 

خب ویس و فیلم که میفرستی یجوری فیدبک هم بگیر مثلا گاهی همون درس جلسه قبلو بپرس و مدلای دیگه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اگه از تدریس خودت و مرور کردن سر کلاس و فعالیت های که انجام میدی مطمئنی دیگه به تو ربطی نداره خودشون ...

من از تدریسم سر کلاس عکس میفرستم واسشون 

فایل های صوتی کتاب رو براشون میفرستم

فیلم و عکس اضافه میفرستم 

واقعا خودشونو باید ی تکونی بدن

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

چندبار ب یکی میگم باید از کلمات مثلا 2خط بنویسی باز میره مثلا 2تا دونه مینویسه

بگو دوتا خط بنویسید یا به والدینشون بگو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها اصلا تو خونه نمیخونن ، سر کلاس زیاد باهاشون تکرار کن و بپرس

تعداد بعضی کلاسها بالاست 

من دونه دونه نمیتونم زوم کنم روشون 

منم کم کاری نمیکنم 

میبینم فرصت نمیشه میگم خونه واسم ویس بگیرید بفرستید 

با اینکه زحمتش با منه ولی بعضیا بازم نمیفرستن

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

من از تدریسم سر کلاس عکس میفرستم واسشون فایل های صوتی کتاب رو براشون میفرستمفیلم و عکس اضافه میفرستم ...

همینه دقیقا مثل اینه که بری باشگاه مربی دونه دونه تمرین ها رو بهت توضیح بده ولی تو انجام ندی

هر چه قدر بری نتیجه ای نمی بینی

قضیه زبان اموزهات هم همینه 

همینو به مدیر با سورپروایزر انتقال بده 

تو بخواهی می شود🌱