2777
2789
اینجوی باز خوبه شیر شب چطور بود

چون با شیر میخوابید خیلی سخت بود. دیگه روی پام تاب میدادم و دستاش و میگرفتم تا ارامش بگیره و بغلش میکردم تا خوابش ببره. ولی نصف شب چون توی خواب بود و متوجه نمیشد بهش شیر میدادم. یعنی صبح بلند میشد یادش نبود که نصف شب شیر خورده. چون بد خواب میشد دیگه نصف شبا میدادم. اونم بعد یکی دو هفته کلا نصف شبا هم برای شیر بیدار نشد و تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه خودمو گفتم خواهرم بچش همسن بچه منه بسته اموزشی پول داد خرید از همین تدریجیا پدرش دراومد اخر ...

خب دوستمون نگفته فقط سیر نگهشدار به جاش میشه عادت های خوب جایگزین کرد باید حوصله بذاری باری های جذاب کنی شیر یادش بره اصلا 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

روش خودتو گفتی دیگرانم دیدن چرا تجربه بقیه رو زیر سوال میبری؟؟؟

والا مادر خودشون چطور بچه شونو از شیر گرفتن حالا از شیر گرفتن شده مدل تدریجی ماهم یه باره از شیر گرفتن روانی نشدیم بچه مو یه باره از شیر گرفتم مشکلی نداره همه شدن روشن فکر و مدرن

والا مادر خودشون چطور بچه شونو از شیر گرفتن حالا از شیر گرفتن شده مدل تدریجی ماهم یه باره از شیر گرف ...

بله افرین همش برای پوله منم خواهرم خرید بسته اموزشیشو بی فایده بود چیزایی میگفت که اصلا قابل اجرا نبود مال یه خانم دکتر معروفیم بود بهشم گفت میگفت نه شما خوب اجرا نکردی 

من دوست دارم تدریجی بگیرم اما موقع خواب حتما باید شیر بخوره شب ب مشکل میخورم

تدیجی بچه وابسته تر میشه تجربه دارم که میگم بچه ها اینقدر زرنگن پسر من  روش تدریجی دست بردار نبود به شیر وابسته تر شده بود