2777
2789
عنوان

اصلا دلم نمیخواد برم خوابگاه

244 بازدید | 12 پست

گیلان هستم. اما شهری هستم که دریا نداره. نمیدونم چرا اصن شکل شمال و اون سفر هایی ک میریم نیست. زیاد خوشم نیومد. اصن دلم نمیخواد برم خوابگاه چون کوچیکه و دلگیر و خف هست 😭

چون دوست هم خوابگاهی خوب نداری، وگرنه با دوست خوب جهنم هم قشنگه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رو شکر کن سربازی نمیری

اتفاقا سربازی خیلی راحتتره. یه روتین مشخص داری و مسئولیت زندگی خیلی سنگینی نمیکنه؛ حقوق میگیری. دوره آموزشی سربازی فقط دو سه ماهه نه چندین سال‌ و از همه مهمتر مذکر هستن که تو جامعه ایران هزار برابر شرایط رو راحتتر میکنه‌‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اتفاقا سربازی خیلی راحتتره. یه روتین مشخص داری و مسئولیت زندگی خیلی سنگینی نمیکنه؛ حقوق میگیری. دوره ...

محیطش عین زندانه آسایشگاه نرفتی تا بفهمی چی به چیه 5 صبح بلند میشی 4 کیلو تفنگ میدن دستت باید تا خود 3 بعد از ظهر رژه بری و بدویی بعد ساعت 3 میای تازه نگهبانی شروع میشه تا 6 صبح فردا اره اینجوریاس واسه ی لقمه غذا باید تا غذا خوری دو کیلومتر راه بری تا برسی بهش 

کاربر اقام 

عاشق اون دانشگاهم

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

محیطش عین زندانه آسایشگاه نرفتی تا بفهمی چی به چیه 5 صبح بلند میشی 4 کیلو تفنگ میدن دستت باید تا خود ...

اولا رفتم.

دوما جوری میگی چهار کیلو تفنگ انگار گاوآهنه! وزن یه نوزاده که ۲۴ ساعته تو بغله یا همون کوله و لپتاپ دانشگاه که روزی ۱۲ ساعت حمل میشه ۴ کیلوئه!

سوما خودتون رو کشتین با این سربازی نصفه نیمه که همه دنیا دارن تو جنگ و شرایط جدی میرن ولی یه عده تن لش ایران که تشریف بردن برای صرف غذا هم سختشونه مدام منتش رو میذارن! کاش عوض آموزش رژه و نظم و مسائل مهم، از بس شروع کنن دوره مردن از خجالت بذارن شاید یه کم تاثیر بذاره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اولا رفتم.دوما جوری میگی چهار کیلو تفنگ انگار گاوآهنه! وزن یه نوزاده که ۲۴ ساعته تو بغله یا همون کول ...

نخیر گاو آهن نیست وزن ژسه مشخصه به ما چه که کی چکار می‌کنه این حرفا بچه بازی چیه میزنید مثلاً می‌خوای سربازی رفتن کوچیک نشون بدی بارداری بزرگ نشون بدی نخیر نمیتونی باید ی دو ماه ببرنت سربازی تا بفهمی سربازی چیه 

کاربر اقام 

نخیر گاو آهن نیست وزن ژسه مشخصه به ما چه که کی چکار می‌کنه این حرفا بچه بازی چیه میزنید مثلاً می‌خوا ...

شما ناراحت نباش تو معاینه همینقدر دری وری بگو معاف میشی.

به کوری چشم بعضیا من خیلی وقته سربازی رفتم شما حرص نخور

حرص چی رو بخورم؟ اینکه به فرض سربازی رفتی و زووور میزنی خودتو قانع کنی این دستاورد خاصیه؟ اینجا مقایسه دانشگاه و سربازی بود بارداری چیه... چقدر یکی باید کودن باشه این دو تا رو مقایسه کنه!

بارداری چیز بزرگی نیست وقتی حاصلش بشه یه بدبختی که ۹ صبح به جای درس و کار و پیشرفت تو سایت بارداری زور میزنه ثابت کنه هنر کرده سه کیلو بار دست گرفته.

حرص چی رو بخورم؟ اینکه به فرض سربازی رفتی و زووور میزنی خودتو قانع کنی این دستاورد خاصیه؟ اینجا مقای ...

برو بابا حالا من سر صبحی بیام تو رو قانع کنم هر چی میگی درسته 😂

کاربر اقام