لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم
من میخوردم البته خانومای متاهل یکم با حواس جمعی بیشتر باید بخورن
نکته اش هم اینه بعدازظهرا باید خورد و اینکه تا نیم ساعت نباید دراز بکشی وگرنه به معده ات آسیب میرسونه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
من یه مدت به دلایل دیگه خوردم صورتم عالی شده بود ولی پف کرده بود بعد دستشویی هم زیاد میرفتم عوارض دیگه هم حتما داره که من نمیدونم الان ولی سرخود اصلا نخور
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
من خوردم معدم نابود شد.. صورتم بهترشو تاولش کردم دوبرابرریخت بیرون جوش.. عادت کرده بود به قرصه صورتم داغون شدم... الان چیزی نمیخورم جوش تک توکی میزنم اهمیت نمیدم به پوستم والا صاف ترشده
چیزی از عوارضش یادم نمیادفقط یکم تهووع میگرفتم قبلش چیزی باید میخوردم با شکم خالی معدم اذیت میشد
شما دکتر برات تجویز کرده بود؟
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم