2777
2789
میگن میت ،غسل جبیره نداره

والا برا زنده هم برا ناخن غسل جبیره نداریم 

جبیره برا زخمیه که اگه اب بهش برسه برا جان آدمی خطر داره 

نه کاشت ناخن

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی بعدش جنازه نمیبینه که به دیه این حرفابرسه معمولاریمومیکنن برابعضیامهم نیست باهمو ن ناخن غسل میکنن من اگرروزی. باناخن بمیرم وصیت میکنم باهمون ناخن خاکم کنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

غسال دندون مصنوعی رو از دهن بیرون میکنه حالا سوالم اینه دندون ایمپلنت و چ جور در میارن؟

ایمپلنت که مشکلی نداره چرا باید در بیاره مگه مانعه غسله

اخه 😑😑😑😑😑

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

کسی بعدش جنازه نمیبینه که به دیه این حرفابرسه معمولاریمومیکنن برابعضیامهم نیست باهمو ن ناخن غسل میکن ...

خودشون وجدان کاری دارن ،ربطی تداره کسی میبینه یا نه 

دین میاد گردن طرف

خیلیاشون غسال افتخاری هستن،موضوع مادیات براشون مطرح نیست

عزیزم شمایه تاپیکی گفتی پول گذاشتی بانک توسعه الانم گذاشتی سودش چقدره جدیدا؟؟؟

اره عزیزهنوز۲۹ونبم درصده البته هفته قبل بانک بودم گفت بالا۲۰۰تومن ۲۷یا۲۸درصدمیدیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا به داد من برسه هم ابرو هاشور کردم پاک نمیشه هم ایمپلنت کردم😂

ایمپلنت چه مشکلی داره ؟ مگه دهن شامل غسله ؟ 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم