2777
2789
عنوان

به نظرتون حق ندارم ناراحت بشم

137 بازدید | 13 پست

من دوست ندارم نامزدم لباس سفید بپوشه برا بیرون یا سرکار بهشم گفتم گفته باشه

حالا دیروز برا اولین بار رفتم محل کارش برا تولدش سوپرایز کنم کیک و کادو گرفتم

وقتی رفتم دیدم لباسش سفیده این هیچ

صاحاب کارش زنه و ۳ تا دیگه از همکاراشم زن فقط خودش پسره اونجا 

صاحاب کاره متولد ۶۱ ولی ببینیش انکار ۲۰ سالشه پارتنرم متولد ۸۰

این صاحاب کاره مطلقس پسر و دختر بزرگ داره ولی جوون مونده و خیلییییی راحته فوشای ناجور میده جلو نامزدم 

ناگفته نماند من ک رفتم منو دید تحویلم گرفت 

ولی شبش نامزدم پاشده با این خانم رفته رستوران شام

ظهرم تو همون محل کار قبل من سوپرایزش کرده بودن

گفت که شام و دوتایی نبودن و پسر زنه و اینا بودن دروغ راستشو نمی‌دونم

شما باشید چه حسی پیدا میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی نظر خودشو داره ولی من نمیتونم تحمل کنم شوهرم با زن غریبه انقدر راحت باشه بره باهاش رستوران حدقل شمارم باید می‌برد

.فرقی نمیکنه صاحبکار باشه یا همکار ب نظرم باید با جنس مخالف سرسنگین اما محترم برخورد کنه 

هرکی نظر خودشو داره ولی من نمیتونم تحمل کنم شوهرم با زن غریبه انقدر راحت باشه بره باهاش رستوران حدقل ...

منم میگم بیرون گرگ باشه داخل بره یعنی بیرون سر سنگین با زنش شوخ وشاد برادمن برعکسه متاسفانه

منم میگم بیرون گرگ باشه داخل بره یعنی بیرون سر سنگین با زنش شوخ وشاد برادمن برعکسه متاسفانه

شوهر منم بعضی وقتا رعایت نمیکنه متاسفانه ولی من روش کار کردم خیلی بهتر شده قبلن  ه*و*ل ب تمام معنا بودش 

این یاروهمونه اجازه بیرون رفتن بشمانمیداد؟ الان خودش میره رستوران ؟  کات کن نه بخاطررستوران رفتن بخاطراینکه این اقابدردشمانمیخوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من هیچ مشکلی ندارم و بیشتر با حساسیت تو عصبانی شدم و حس کردم رفتارت بچه گانه س

ولی اون رستوران شبو نفهمیدم! اگه باهمکارا بود اوکی ولی با خانواده رئیس نه واقعا

ولی رنگ لباس و همکار خانوم واسم اوکیه گیر دادن بهش یکم خنده داره واسم

خیلی سخته 

با نظرم ادامه‌دادن فقط جنگ اعصابه برا خودت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.